Zoom kunngjør spennende innovasjoner for 2022

Zoom kunngjør spennende innovasjoner for 2022
Zoom kunngjør spennende innovasjoner for 2022
Abonner  


Zoom presenterte sine innovasjoner som vil akselerere utviklingen av post-pandemisk arbeidsliv, gi ansatte mulighet til å tilpasse seg den nye æraen, og gjøre overgangen til hybridarbeid så smidig som mulig ved å legge til rette for samarbeid.

I 2021 sto bedrifter overfor alvorlige utfordringer da de jobbet for å lette tilkoblingen av eksterne fagfolk og bidra til produktivitet samtidig som de organiserte en trygg retur til kontoret. Zoom Video Communications, Inc. har stått ved disse utfordringene gjennom året med løsningene og funksjonene brukerne trenger for å lykkes i sine nye arbeidsmiljøer.

Zoom har som mål å skape en mer effektiv, samarbeidende og engasjerende brukeropplevelse samtidig som prosessene forenkles ved å koble og organisere arbeidsflyter med innovasjonene den introduserte og nylig introduserte i den siste perioden i fjor. La oss ta en titt på disse spennende innovasjonene.

Huddle View

Huddle View er en funksjon som potensielt gir en visuell kanallayout for å gi teamene en følelse av tilknytning mens de jobber virtuelt. På denne måten kan kanalmedlemmer velge en unik virtuell bakgrunn for seg selv, sohbet kan enkelt se hvem som er på kanalen og raskt identifisere om de er opptatt eller tilgjengelig, og samle team.

Zoom hendelser bak scenen

Zooms nye funksjon bak kulissene bringer det grønne rommet til det virtuelle miljøet, og gir høyttalere, paneldeltakere og produksjonsteamet et rom hvor de kan snakke, se eller mingle før direktesendingen.

Zoom whiteboard (ny)

Den fullstendig fornyede Zoom-tavlen lar deltakere som jobber fra kontoret eller eksternt komme sammen på den digitale tavlen i sanntid, hvor som helst og når som helst uten å sette opp et møte. Denne nye funksjonen er tilgjengelig overalt hvor Zoom Meetings kjører på en bærbar datamaskin, konferanserom, mobilenhet eller Zoom for Home-enhet.

Zoom-widget

Zoom Widget er utviklet for å komme i kontakt med team og strømlinjeforme arbeidsflyten deres, og hjelper folk i møter med å administrere tid og forventninger, og holde lagkameratene informert. Den lar også brukere se hvem som er i møtet og varsle verten ved hjelp av Zoom Chat hvis de kommer for sent.

Zoom-apper for mobil og webinarer

Zoom Apps, som ble lagt til Zoom Desktop-møteopplevelsen tidlig i 2021, har nå også kommet til mobil og webinarer. På denne måten kan du bruke favorittappene dine som du bruker mens du jobber på mobilenheten i møter eller webinarer. Denne innovasjonen gir deg flere muligheter til å samhandle med spill og andre applikasjoner. Zoom tilbyr også «Immersive Apps» som lar deg lage tilpassede «Immersive Views» for både deg og deltakerne dine.

Videodeltakelsessenter

Med Zoom Video Participation Center kan institusjoner skape engasjerende opplevelser der de kan utvikle tillitsbaserte interaksjoner ved å bringe sine eksperter sammen med kundene sine på video i et strukturert og omfattende virtuelt miljø. Med denne løsningen tilbyr Zoom bedrifter sky-først skalerbarhet og pålitelig videoarkitektur.

Avansert oversettelse og transkripsjon

Zoom-møter blir mer inkluderende med sanntids- og automatisk oversettelsestjeneste samt direkte transkripsjonsevne. I tillegg er plattformens oversettelsesevne ytterligere forbedret med støtte for flere språk.

Zoom Jumpstart

Som en del av sitt oppdrag for å drive og muliggjøre innovasjon gjennom Zoom Developers Platform, lanserer den Jumpstart, et nytt verktøy for å lage apper som hjelper utviklere å bevege seg raskere. Dette kapable verktøyet genererer kode som sømløst bringer Video SDK-funksjonalitet inn i den nåværende implementeringen etter å ha spesifisert de grunnleggende konfigurasjonene, noen forhåndsdesignede funksjoner, noen innganger for merkevarebygging og plattformalternativer.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar