Første nullutslipp 'Infinity Train' lader med tyngdekraften

Første nullutslipp 'Infinity Train' lader med tyngdekraften
Første nullutslipp 'Infinity Train' lader med tyngdekraften

Det australske gruveselskapet Fortescue har annonsert det uendelige Infinity Train, som lader seg selv ved hjelp av tyngdekraften. Fortescue har som mål å transportere store mengder jernmalm uten behov for opplading med sitt nullutslippstogprosjekt, som er utpekt som verdens mest effektive batterielektriske lokomotiv.

For å lage dette prosjektet kjøpte Fortescue Williams Advanced Engineering (WAE), som vil bli en del av datterselskapet Fortescue Future Industries (FFI). Fortescue Future Industries er en formasjon fokusert på å utvikle grønnere teknologier for å redusere gruveselskapets karbonutslipp. Det første prosjektet i det nyetablerte partnerskapet var nullutslipps Infinity Train, som kan fornye sin energi.

Selv om detaljer om prosjektet ennå ikke er fullstendig avslørt, forventes toget å dra nytte av nedoverbakker og bruke energien fra bremseseksjonene for å fylle på energien. Når energien er tom, vil han kunne gå tilbake til gruven med samme ladning uten å måtte fylle drivstoff.

Elizabeth Gaines, administrerende direktør i Fortescue, uttalte seg om emnet, og sa lignende ting. Gaines sier: «Regenerering av elektrisitet på nedoverbakkedelene av toget; "Det vil eliminere behovet for å installere fornybar energiproduksjon og ladeinfrastruktur, noe som gjør det til en effektiv løsning for å eliminere diesel og utslipp fra jernbanedriften vår."

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar