Alarko-Makyol signerer metrokontrakt i Bucuresti

Alarko-Makyol signerer metrokontrakt i Bucuresti
Alarko-Makyol signerer metrokontrakt i Bucuresti

I uttalelsen til KAP av Alarko Holding, ble det uttalt at initiativet, som det er en 50 prosent partner av, signerte kontrakten i dag og forpliktet seg til utformingen og byggingen av den sjette metroseksjonen av Bucharest Airport Railway Connection.

Alarko Holding hadde tidligere tildelt anbudet. kazankunngjorde at de endelige signaturene er signert for metroen til Bucuresti lufthavn.

I uttalelsen til Public Disclosure Platform av Holding, "Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş., der vårt datterselskap Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş. – Makyol Construction Industry Tourism and Trade Inc. Budet fra Joint Venture til anbudet "Bucharest International Airport Rail Link 50th Metro Section Lot 6: Design and construction work of construction work between 1.1st May and Otopeni", åpnet av Bucharest Metro Authority (Metrorex SA), er sendt inn. av arbeidsgiver. kazanDet ble tidligere kunngjort for offentligheten at vi ble invitert til å signere en kontrakt 08.03.2022, etter gjennomføring av nødvendige juridiske prosedyrer var vi forventet å bli invitert til kontraktsforhandlingene.

Med kontrakten signert 08.03.2022, har Joint Venture påtatt seg det aktuelle design- og konstruksjonsarbeidet til Bucuresti Metro Authority (Metrorex SA).

Det ble også informert om at den totale kontraktsverdien (ekskl. mva) angående det lovede arbeidet er 1.200.850.000 RON og ca. 242.595.960 euro.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar