40. Sgrms Type plattformvogn produsert på TÜRASAŞ har blitt levert

Pearl Sgrms Type plattformvogn produsert av TURASAS har blitt levert
40. Sgrms Type plattformvogn produsert på TÜRASAŞ har blitt levert

Den førtiende av totalt 100 plattformvogner av typen Sgrms produsert for vårt generaldirektorat av TÜRASAŞ Sivas Regional Directorate er levert. Det ble holdt en seremoni i Sivas for levering av vognene. TCDD Transportation General Manager Hasan Pezük, TÜRASAŞ General Manager Mustafa Metin Yazar, TCDD General Manager Metin Akbaş og TÜRASAŞ ansatte deltok på seremonien.

I en tale under seremonien sa TCDD Transportation General Manager Hasan Pezük at det har blitt gjort betydelige investeringer i jernbaner de siste 20 årene, og som et resultat av disse investeringene har rekorder blitt brutt konstant i både passasjer- og godstransport. I uttalelsene fra ministeren for transport og infrastruktur, Adil Karaismailoğlu, sa Pezuk at investeringene som ble gjort i jernbanen krysset motorveien og sa: «Vi følger Transport Master-planen annonsert av vår minister. I tråd med denne planleggingen vil disse 40 vognene, hvorav det første partiet vi vil legge til kjøretøyparken vår, bidra til økningen i transporten vår og gi styrke til flåten vår. Totalt 60 vogner, sammen med de 100 vognene vi får i fremtiden, vil gjøre oss i stand til å møte etterspørselen etter containertransportvogner. I tillegg vil det gi oss en spesiell stolthet å se disse vognene, som er fullstendig innenlandsdesignet og produsert, under belastning på veiene. TÜRASAŞ har alltid vært en løsningspartner for vår bransje, og vi vil fortsette å øke samarbeidet vårt, som vi har gjennomført med suksess så langt. Jeg vil takke alle vennene mine som har bidratt til disse kjøretøyene, og jeg gratulerer Ramadan-ferien på forhånd.»

TÜRASAŞ daglig leder Mustafa Metin Yazar uttalte at de tyrkiske jernbanene har en dypt forankret historie på 166 år, at fabrikkene som kastet svette for denne sektoren under forskjellige navn ble samlet under samme tak som TÜRASAŞ, og at de vil produsere for sektoren fra nå på som de har gjort så langt. General Manager Writer fortsatte sine ord som følger: «Containervognene vi har levert til Generaldirektoratet for TCDD Transportation vil bære Tyrkias last. Det er en egen kilde til stolthet for oss at vi produserer disse vognene med helt nasjonale og nasjonale midler. Vi fortsetter å jobbe dag og natt slik at vi kan se flere innenlandske og nasjonale produksjonskjøretøyer på skinnene for utviklingen av jernbaneindustrien. Måtte veiene til våre vogner være åpne og bringe overflod og velsignelser til vårt land og vårt folk.»

Vogne av typen Sgrms, som produseres i TÜRASAŞ og settes ut, har en lastekapasitet på 2 45' containere og er blant de mest populære godsvognene, spesielt i Europa. Vognene, som er produsert med tara lettet og forsterket, har en tara på 25.700 kg og en bæreevne på 109.300 kg.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar