Anbudsprosess fullført i Kartepe taubaneprosjekt

Anbudsprosess fullført i Kartepe taubaneprosjekt
Anbudsprosess fullført i Kartepe taubaneprosjekt

Anbudsprosessen er fullført i Kartepe taubaneprosjekt, som Kocaeli Metropolitan Municipality ønsker å starte byggingen av så snart som mulig. To selskaper deltok i anbudet som ble holdt i slutten av mars. Etter evalueringen gjort av anbudskommisjonen, ble det opplyst at anbudet ble tildelt partnerskapet til Grand Yapı og Doppelmayr, som la inn et bud på 335 millioner TL. I uttalelsen fra Metropolitan Municipality ble det bemerket at det er en 10-dagers juridisk innsigelsesprosess, og hvis ingen innsigelser mottas innen denne perioden, vil en kontrakt bli signert med partnerskapet til Grand Yapı og Doppelmayr.

TA 1500 PERSONER PER TIME

Taubanelinjen som skal gå mellom Derbent og Kuzuyayla vil være på 4 tusen 695 meter. I taubaneprosjektet, som vil omfatte 2 stasjoner, vil 10 hytter til 73 personer betjene. Høydeavstanden på taubanelinjen med en kapasitet på 1500 personer i timen blir 1090 meter. Følgelig vil startnivået være 331 meter og ankomstnivået vil være 1421 meter. Avstanden mellom de to stasjonene overskrides på 14 minutter. Taubanelinjen skal stå ferdig og settes i drift i 2023.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar