Anbudsresultater for bygging av Gölcük bussterminal

Anbudsresultat for bygging av Golcuk bussterminal
Anbudsresultater for bygging av Gölcük bussterminal

Kocaeli Metropolitan Municipality holdt et anbud for byggingen av Gölcük bussterminal. Arbeidene i den moderne terminalen, som folket i Gölcük venter spent på, vil starte raskt med levering av tomten etter evalueringen av anbudskommisjonen.

TO SELSKAPER DELTATT

Det ble holdt et anbud i Metropolitan Tender Hall for Gölcük Intercity Bus Terminal som skal bygges i Gölcük Saraylı Mahallesi. Den laveste prisen i anbudet, der to selskaper deltok, var 34 millioner TL.

13 PERSONER OG 9 PRISER

Terminalen som skal bygges i Gölcük Saraylı Mahallesi vil omfatte et lukket byggeområde på 2.000 kvadratmeter og et feltområde på 10.000 13 kvadratmeter. Det vil være 9 plattformer og 400 kontorer i prosjektet. Arbeidene som vil starte etter leveringen av tomten til det aktuelle selskapet vil bli fullført innen XNUMX dager.

SELSKAPER OG TILBUD

Arican Construction 34 millioner TL
Haldız Construction 44 millioner 749 tusen TL

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar