Er passeringen i broer og motorveier gratis ved høytider? Hvilke veier vil være gratis på Arafa?

Er broer og motorveier gratis på Eid? Hvilke veier vil være ledige på Arafe-dagen?
Er broer og motorveier frie under Eid, hvilke veier vil være frie på Arafe-dagen?

Hvilke veier er ledige på Bayram? Er North Marmara, Eurasia Tunnel, Osmangazi Bridge betalt eller gratis i løpet av ferien? Eid al-Fitr begynner 2. mai. Innbyggere som la planer om å gå ut med familiene sine og utnyttet ferien, begynte å undersøke hvilke veier som var betalt (betalt) og hvilke veier og broer som var gratis (gratis). President Erdogans avgjørelse om emnet ble publisert i Offisiell Gazette. Her er betalte og gratis broer og motorveier under Ramadan-ferien...

For Eid-al-Fitr-ferien ble øynene rettet mot regjeringen og statsråd. Mens den forventede 9-dagers ferieavgjørelsen fra kabinettet ikke kom, ble beslutningen om gratis motorveier, broer og offentlige transportkjøretøyer på grunn av Ramadan-festen publisert i Offisiell Gazette. Osmangazi-, Yavuz Sultan Selim- og Çanakkale-broene vil bli belastet. Bompenger vil fortsatt bli belastet for motorveier bygget med bygge-drift-overføring.

Hvilke er gratis?

I henhold til avgjørelsen publisert med signaturen til president Recep Tayyip Erdoğan, fra 1. mai 2022 kl. 00.00 til 5. mai 2022 kl. 07.00, er motorveiene under ansvar av Generaldirektoratet for motorveier, samt 15. juli Martyrs Bridge og Fatih Sultan Mehmet Bridge, vil være gratis.

Northern Marmara, Eurasia Tunnel, Osmangazi Bridge toll på ferie 

Beslutningen som tas dekker ikke prosjektene som er gjort med "bygg-drift-overfør"-modellen. Derfor vil Yavuz Sultan Selim, Osmanbey, 18. mars Çanakkale-broer, Istanbul-İzmir Highway, Northern Marmara Highway, Eurasia Tunnel også bli betalt i løpet av ferien.

Når starter gratispasset?

Gratisturer på broer og motorveier starter fra lørdag 30. mai (natten mellom fredag ​​og lørdag). Gratispass fortsetter fra kl. 30 00.00. mai til kl. 5 07.00. mai.

 

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar