Renovering av kjøretøy- og fotgjengerbroer i İzmir-distriktene fortsetter

Motorveibroen i Izmir-provinsene skal fornyes
14 motorveibroer i İzmir-distrikter vil bli fornyet

Izmir Metropolitan Municipality fortsetter sin innsats for å fornye kjøretøyet og fotgjengerbroene på bekkene som ble ødelagt på grunn av kraftig regn i mange distrikter i byen. Metropolitan Municipality, som har fullført anbudsprosessen for å fornye 9 flere motorveibroer i 14 distrikter, starter en investering på 114 millioner lira de kommende dagene. Med de nye kjøretøybroene, hvis diametere skal bygges for å redusere risikoen for flom, vil trygg og komfortabel transport bli gitt både for kjøretøy og fotgjengere.

Arbeidet fortsetter i tråd med målet til Izmir Metropolitan Mayor Tunç Soyer for å gjøre byen robust. Metropolitan Municipality, som tar forholdsregler mot mulige flom med virkningen av klimakrisen, fornyer også kjøretøy- og gangbroene over bekken. Izmir Metropolitan Municipality Bayindir, Bayraklıfullførte anbudsprosessen for fornyelse av 14 motorveibroer i Kiraz, Seferihisar, Kemalpaşa, Güzelbahçe, Kınık, Menderes og Torbalı. Arbeidene, som vil koste 114 millioner lire, starter i løpet av de kommende dagene og vil være ferdig om et år.

Vi skal jobbe med nærmere 70 poeng

President Tunç Soyer sa at de har fremskyndet investeringene sine for å styrke den urbane infrastrukturen i urolige områder, "I denne sammenhengen vil vi bygge kjøretøy- og fotgjengerbroer på nesten 400 punkter med en investering på omtrent 70 millioner lire. Takket være kulvertene, hvis diameter vi har økt, vil strømmen av bekkene bli avlastet, vi vil både forhindre flom og sørge for trygg og komfortabel transport for våre innbyggere.

Bruer utvides, det bygges asfaltering

Izmir Metropolitan Municipality bygger nye kjøretøybroer i bekkene som er for brede til å lage kulverter. Veibroer over bekken utarbeidet av Transportdepartementet beregnes og utformes i henhold til 100 og 500 års strømningshastigheter for bekkene. Noen av motorveibroene utvides. Med fortauene gjøres passasjen for både fotgjengere og kjøretøy trygg.

Hva har blitt gjort så langt?

I løpet av de siste 3 årene ble 3 motorveibroer og 13 kulverter egnet for kjøretøypassasje bygget av Izmir Metropolitan Municipality. Arbeidene med 2 motorveibruer, 2 kulverter og 2 gangbroer fortsetter. Torbalı Muscovite Stream Highway Bridge, Dikili Bademli Neighborhood Highway Bridge og Vezirağa Highway Bridge over Yeşildere er ferdigstilt. 13 kulvertbroer, spesielt Gaziemir, Karabağlar, Balçova, Menderes og Urla, er gjort egnet for kjøretøypassasje. Veibroene i Menemen Hasanlar og Bergama Fevzipaşa-området, 2 fotgjengerbroer i Seferihisar og en kulvert i Urla og Karabağlar fortsetter.

Hvilke broer skal fornyes i hvilket distrikt?

 • Det vil bli laget et fortau for fotgjengere, og bredden og lengden på broen vil øke på motorveibroen som vil koble Hasköy Mahallesi til guvernør Kazım Dirik Street på Küçük Menderes-elven i Bayındır.
 • Bayraklı Bredden på motorveibroen som forbinder Akın Kıvanç Street og 7312 Street på Yamanlar Creek vil økes til 15,5 meter. Det skal lages 2,5 meter fortau på begge sider av brua.
 • Bredden på motorveibroen i Güzelbahçe Yelki vil økes fra 6 meter til 12 meter og lengden økes fra 15 meter til 30 meter.
 • Bredden på Taşlıyol Cluster Houses Yolu Highway Bridge i Kemalpaşa vil økes fra 6 meter til 12 meter og et 2 meter bredt fortau vil bli bygget på begge sider av broen.
 • Bredden på motorveibroen i Kınık Kocaömerli-lokaliteten vil økes fra 6 meter til 12 meter, og lengden vil økes fra 30 meter til 61 meter, og et fortau på 2 meter vil bli opprettet på begge sider av broen.
 • Enkeltfelts motorveibro som forbinder Kınık Örtülü-distriktet og Karadere-distriktet vil bli åpnet for dobbeltfelts kjøretøytrafikk for avgang og ankomst. Bredden vil økes fra 4 meter til 13,5 meter, og lengden økes fra 12 meter til 13,5 meter.
 • Bredden på den 5 meter lange motorveibroen med en bredde på 18 meter, som forbinder Kiraz Suludere Mahallesi med Çanakçı-veien, vil økes til 12 meter og lengden til 21 meter. Det skal lages 2 meter fortau på begge sider av brua for fotgjengere.
 • En 6 meter bred, 20 meter lang motorveibro skal bygges i stedet for Menderes Akçaköy Mahallesi-broen, som er 16 meter bred og 26 meter lang. Det blir fortau i begge retninger med en lengde på 2 meter.
 • Bekkekrysset over Sarıçay, som gir transport mellom Menderes Develi Mahallesi og produksjonsområdene, vil fungere som en motorveibro. Den nye motorveibrua blir 12 meter bred og 55 meter lang.
 • Den 20 meter lange motorveibroen som forbinder Kavakdere-distriktet og Beyler-distriktet-Orhanlı-distriktet i Seferihisar vil bli fornyet og dens bredde økes til 12 meter og lengden til 21 meter. Det skal bygges 2 meter fortau på begge sider av brua.
 • Bredden på den 20 meter lange motorveibroen, som forbinder bydelene Orhanlı og Gümüldür, vil øke til 12 meter og lengden til 24 meter. Det skal bygges to meter fortau på begge sider av veien.
  Bredden på den 19 meter lange, 4 meter brede Seferihisar Ulamış Mahallesi Okul Caddesi motorveibroen vil øke til 14,5 meter og lengden til 21 meter. Det blir tre meter fortau på begge sider av veien.
 • Den enfelts Yeni Mahalle Highway Bridge på Torbalı-Aslanlar-veien skal bygges om til et dobbeltfelt for ankomst og avgang. Med fortauarrangementene økes bredden til 14 meter og lengden til 31 meter.
 • Et tre meter langt fortau og et midtre tilfluktssted vil bli bygget på begge sider av Doğan Bursalıoğlu Street motorveibro i Torbalı Muratbey Mahallesi, som er 40 meter lang og 6 meter bred. Bredden på brua økes til 22 meter og lengden økes til 55 meter.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar