Gendarmeriets generalkommando for å rekruttere 9 innleid personell

generell kommando for gendarmeriet
generell kommando for gendarmeriet

Innleid IT-personell [spesialist for programvareutvikling (9), spesialist på elektronisk kommunikasjon og sikkerhet (7) (mann eller kvinne)] vil bli gitt til Gendarmeriets generalkommando (2).

Søknader vil bli gjort online mellom 28. april og 15. mai 2022. Start- og sluttid for søknadene, leveringsvilkår og andre detaljer vil bli publisert på nettsidene til Jandarma.gov.tr, jsga.edu.tr og Kamuilan.sbb.gov.tr ​​(TC-presidentskapet for strategi og budsjett) ) Søknadstekst for IT-personell.

For detaljer om annonse KLIKK HER

GENERELLE SØKNADSKRAV

en. Å være statsborger i Republikken Tyrkia,

b. For å ha de generelle og spesielle betingelsene spesifisert i artikkel 657 i lov om embetsmenn nr. 48,

c. Å ha fylt 15 år per 2022. mai 18, den siste dagen av søknadsdatoen (siste dag for søknaden gjort på Internett), eller å ha tatt en beslutning om utilsiktet myndighet i samsvar med artikkel 12 i den tyrkiske sivilloven,

NS. Selv om periodene spesifisert i artikkel 53 i den tyrkiske straffeloven har gått; forbrytelser mot statens sikkerhet, selv om de er benådet eller fengslet i ett år eller mer for en forsettlig begått forbrytelse, forbrytelser mot den konstitusjonelle orden og funksjon av denne ordren, underslag, utpressing, bestikkelse, tyveri, svindel, dokumentfalsk, misbruk av tillit, uredelig Ikke å bli dømt for konkurs, budrigging, rigging av prestasjoner, hvitvasking av verdier som skyldes kriminalitet eller smugling,

D. For ikke å bli fratatt offentlige rettigheter,

til. Uten å berøre bestemmelsene i artikkel 657 i lov om 53 tjenestemenn, for ikke å ha en psykisk lidelse som kan hindre ham i å utføre sin plikt kontinuerlig,

f. Ikke å ha blitt avskjediget fra de tyrkiske væpnede styrkene, generalstaben, trygdeinstitusjonen og offentlige institusjoner og organisasjoner av noen annen grunn enn pensjonering, frivillig avskjed og helsemessige årsaker,

g. For mannlige kandidater; ikke å være involvert i militærtjeneste, ikke være i militær alder, ha utført aktiv militærtjeneste hvis han har nådd militærtjeneste, eller bli overført til utsatt (utsatt) eller reserveklasse eller bli unntatt som om han har gjort det,

ğ. Ikke å være involvert i, støtte eller delta i aktivitetene, møtene, marsjene og samlingene til terrororganisasjoner og deres juridiske eller ulovlige utvidelser,

h. Ikke å være medlem av noe politisk parti,

NS. Å være positiv som et resultat av sikkerhetsundersøkelsen og arkivforskningen som skal gjøres om ham.

JEG. I tillegg til de ovennevnte betingelsene, innleid IT-personell til å gi de spesielle betingelsene spesifisert i søknadskunngjøringsteksten.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar