Tyrkisk regnskapsrett skal rekruttere 25 assisterende revisorer

Tyrkisk regnskapsrett skal rekruttere en assisterende revisor
Tyrkisk regnskapsrett skal rekruttere 25 assisterende revisorer

Presidentskapet for den tyrkiske regnskapsdomstolen vil motta en assisterende revisorkandidat for 25 ledige stillinger. Kandidater vil bli gjenstand for kvalifiserende, skriftlige og intervjueksamener.

Opptak vil skje gjennom eksamen som holdes av ÖSYM, og søknader vil bli mottatt elektronisk mellom 18. – 26. mai 2022 på ÖSYM søknadssentre eller individuelt via internett (ais.osym.gov.tr-nettadresse) eller ÖSYM-kandidattransaksjoner Mobil applikasjon.

For detaljer om annonse KLIKK HER

Hva er kravene for at kandidater skal ta eksamen?

  • Å ha de generelle kvalifikasjonene spesifisert i artikkel 657 i embetsmannsloven nr. 48,
  • Ikke å være 35 (trettifem) år gammel fra den første dagen i januar i året da den kvalifiserende eksamen avholdes (født 1. januar 1987 eller senere),
  • Å ha fullført et av fakultetene for jus, statsvitenskap, økonomi, bedriftsadministrasjon, økonomi og administrative vitenskaper eller minst en fireårig fakultet eller høyere skoler i Tyrkia eller i utlandet, hvis ekvivalens er akseptert av Rådet for høyere utdanning,
  • Ikke å ha en helserelatert tilstand som hindrer ham i å utføre sin tilsynsplikt over hele landet.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar