BRSA skal rekruttere 20 assisterende bankeksperter

BRSA
BRSA

I henhold til resultatene fra opptaksprøven vil Bankregulerings- og tilsynsbyrået rekruttere en assisterende bankspesialist (bankområde) som skal ansettes i byråets hoved- og rådgivningsenheter (Istanbul).

Opptaksprøven er i to trinn, skriftlig og muntlig. Den skriftlige fasen av opptaksprøven vil bli holdt i Istanbul (Marmara University Göztepe Campus) i morgen- og ettermiddagsøkter lørdag 4. juni 2022.

Informasjon om sted, dato og klokkeslett for de skriftlige og muntlige eksamenene vil bli annonsert på den offisielle nettsiden til institusjonen (www.bddk.org.tr). Kandidater vil ikke bli varslet separat. Kandidatenes informasjon om eksamensprosessen er på e-Government Banking Regulation and Supervision Agency – Career Gate Public Recruitment and Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr)
må følge opp.

For detaljer om annonse KLIKK HER

Generelle forhold

1) Å være tyrkisk statsborger.

2) Ikke fratatt offentlige rettigheter.

3) Selv om periodene spesifisert i artikkel 53 i den tyrkiske straffeloven har passert; forbrytelser mot statens sikkerhet, forbrytelser mot den konstitusjonelle orden og denne ordens virkemåte, underslag, utpressing, bestikkelser, tyveri, bedrageri, forfalskning, misbruk av tillit, uredelig Ikke å bli dømt for konkurs, budrigging, rigging, hvitvasking av eiendomsverdier som oppstår fra kriminalitet eller smugling.

4) Når det gjelder militær status; Ikke ha noen tilknytning til militærtjeneste, ikke ha nådd militærtjenestealder, eller ha fullført aktiv eller utsatt militærtjeneste eller overført til reserveklassen hvis han / hun har nådd militærtjenestealderen.

5) Ikke å ha psykiske lidelser som kan hindre ham i å utføre sin plikt kontinuerlig.

6) I artikkel 5411 første ledd i bankloven nr. 8;

  • a) ikke være konkurs i samsvar med bestemmelsene i tvangsfullbyrdelses- og konkursloven nr. 2004, ikke erklære en konkordat, ikke å få godkjent omstillingssøknaden gjennom forsoning eller vedtak om å utsette konkurs,
  • b) unnlatelse av å ha kvalifiserte aksjer eller kontroll i banker der artikkel 5411 i bankloven nr. 71 er anvendt, eller banker som er overført til sparefondsforsikringsfondet før fondets ikrafttredelse,
  • c) I banker som er gjenstand for likvidasjon og finansinstitusjoner som er gjenstand for likvidasjon unntatt frivillig likvidasjon, utviklings- og investeringsbanker hvis driftslisenser er tilbakekalt, partnerskapsrettigheter, unntatt utbytte, og forvaltning og tilsyn med deres partnere overført til fondet, eller hvis tillatelser og autorisasjoner til å drive bankvirksomhet og akseptere innskudd og deltakelsesmidler er tilbakekalt. har ikke kvalifiserte andeler i kredittinstitusjoner eller har ikke kontroll før den overføres til fondet eller før tillatelse og fullmakt til å drive bankvirksomhet og akseptere innskudd og deltakelsesmidler er tilbakekalt,
  • d) Selv om de har blitt benådet, bortsett fra uaktsomme forbrytelser, er de ikke dømt til tungt fengsel eller mer enn fem års fengsel i henhold til den avskaffede tyrkiske straffeloven nr. 765 og andre lover, eller til fengsel i mer enn tre år i henhold til den tyrkiske straffeloven nr. 5237 og andre lover, eller til avskaffede banker nr. 3182. Motsetning til bestemmelsene i loven, bankloven nr. 4389, som ble opphevet ved denne loven, kapitalmarkedsloven nr. 2499, og lovgivningen om utlånstransaksjoner som krever fengsling, eller i henhold til den opphevede tyrkiske straffeloven nr. 765, den tyrkiske straffeloven nr. 5237 eller andre lover, skammelige forbrytelser som kvalifisert underslag, underslag, utpressing, bestikkelser, tyveri, svindel forfalskning, misbruk av tro, uredelig konkurs, andre smuglingsforbrytelser enn utnyttelse og konsumsmugling, rigging av offisielle anbud og kjøp, hvitvasking av penger eller mot statens personlighet som avslører statshemmeligheter med begått forbrytelser a, Forbrytelser mot statens suverenitet og dens organers verdighet, forbrytelser mot statens sikkerhet, forbrytelser mot den konstitusjonelle orden og denne ordens funksjon, forbrytelser mot nasjonalt forsvar, forbrytelser mot statshemmeligheter og spionasje, forbrytelser mot forhold til fremmede stater, skatteunndragelsesforbrytelser eller disse forbrytelsene som ikke er dømt for deltakelse, forhold

7) Personer som ikke oppfyller vilkårene spesifisert i ledd (a), (b), (c) og (d) i artikkel 5411 første ledd i denne lov i artikkel 26 i bankloven nr. 8, daglig leder i banker kan de ikke ansettes som assisterende daglig leder eller funksjonær med signaturfullmakt. Banker er forpliktet til umiddelbart å tilbakekalle signeringsmyndigheten til disse personene. Som et resultat av byrårevisjonene, er underskriftsfullmaktene til bankmedlemmene, som er funnet å ha brutt bestemmelsene i denne loven eller annen relevant lovgivning og satt bankens trygge drift i fare, og som det kreves rettslig forfølgelse mot, midlertidig. opphevet ved styrevedtak. Ikke å være blant dem som har forbud mot å arbeide innenfor rammen av bestemmelsen "De kan ikke ansettes i noen bank som personell med undertegningsfullmakt uten tillatelse fra styret."

8) Ikke å ha en situasjon som hindrer ham i å bli tilsatt i offentlig tjeneste ved arkivforskning og/eller sikkerhetsetterforskning.

EKSEMPLESØKNING

Kandidater kan sende inn søknadene sine ved å gå inn i Banking Regulation and Supervision Agency – Career Gate Public Recruitment and Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) på e-Government mellom 5.–16. mai 2022 til 23:59:59. bruke jobben applikasjonsskjermen, som blir aktiv i kalenderen.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar