Buca Tunnel Anbud avsluttet med 8 måneders forsinkelse

Anbudet på Buca-tunnelen ble avsluttet med månedlig forsinkelse
Buca Tunnel Anbud avsluttet med 8 måneders forsinkelse

Anbudet åpnet av Izmir Metropolitan Municipality for ferdigstillelse av Buca-tunnelen og andre stadier av gigantprosjektet, som skal gi forbindelse mellom Buca og Izmir Intercity Bus Terminal uten å gå inn i bytrafikken, resulterte i en 8 måneders forsinkelse pga. innsigelsen til Statens anskaffelsesmyndighet (KIK). Etter avgjørelsen fra KİK ble det signert en kontrakt med Özkar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, som tilbød det nest laveste budet. Buca-tunnelen, som vil koste 559 millioner lire, og de følgende etappene vil være fullført om 3 år.

Anbudsprosessen initiert av Izmir Metropolitan Municipality for å fullføre "Buca Tunnel", en av de viktige delene av prosjektet som vil gi uavbrutt transport mellom Buca og Bornova, er fullført. Metropolitan Municipality, som gikk ut på anbud i august 2021 for å fullføre tunnelkonstruksjonen, som ble stående uferdig på grunn av entreprenørens tilbaketrekking, signerte en kontrakt med Özkar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, som vant anbudet etter innsigelsene til det offentlige Innkjøpsmyndigheten ble avsluttet. Selskapet skal påta seg tunnelbyggingen, 559 underganger, 2 kulverter, 8 kryss, 5 overganger og vegger i tredje og fjerde trinn av prosjektet, med en kostnad på 2 millioner lire. Byggingen, som starter etter tomteleveransen, skal være ferdig om 3 år.

GCC tildelt det andre, ikke det laveste budet

Byggearbeidene i tunnelen, hvorav ca. 4735 meter var ferdigstilt, stoppet i august 250, etter at entreprenørselskapet, som mottok tunnelanbudet, søkte om avvikling av arbeidet basert på den midlertidige fjerde artikkelen i lov nr. 2019 , med tittelen "Likvidasjon og overføring av kontrakter". For fortsettelsen av prosjektet deltok 19 selskaper i anbudet organisert av Izmir Metropolitan Municipality 2021. august 25. Deha Infrastructure Inc.-Feza Contracting Inc. Det mest fordelaktige tilbudet på 540 millioner 567 tusen lira gitt av partnerskapet ble levert til budgiverne. Özkar Construction Industry and Trade Inc. tok andreplassen med sitt tilbud på 559 millioner TL. Innvendingene fra både Özkar İnşaat og andre selskaper som deltok i anbudet til KİK ble evaluert. Som et resultat av evalueringen som varte i 8 måneder, bestemte KİK seg for å tildele anbudet til ÖZKAR İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., som ga et høyt bud på 18 millioner 433 tusen lira.

Over 1 milliard TL investering

Tunnelen vil lette transporten fra Konak til intercity bussterminalen med viaduktene som skal tas i bruk i løpet av de kommende månedene. Den totale lengden på prosjektet, som vil gi et friskt pust til bytrafikken, vil nå 7,1 kilometer. Når tunnelen er ferdig, vil den ha tittelen den lengste motorveitunnelen i İzmir. Izmir-innbyggere bruker fortsatt Bayraklı 1 Tunnel er 320 meter, Konak Tunnel er 674 meter, Bayraklı Dens 2 Tunnel er 865 meter lang. Sammen med viaduktbyggingen, tilknytningsveier, tunnelbygging og andre etapper vil investeringsbeløpet være på over 1 milliard lire.

Lengden er 2,5 kilometer

İzmirs lengste tunnel vil bli bygget innenfor rammen av den andre fasen av "Connection Road Project between Buca-Onat Street and Intercity Bus Terminal and Ring Road Project". Lengden på den dobbelte rørtunnelen vil være 2,5 kilometer og den vil fungere som totalt fire kjørefelt, 2 avganger og 2 ankomster. Tunnelen blir 7,5 meter høy og 10,6 meter bred. İzmir Metropolitan Municipality fullførte byggingen av 2 viadukter, 2 underganger og 1 overgang innenfor rammen av den første etappen av forbindelsesveien mellom Buca Onat Street og Intercity Bus Terminal og Ring Road. Tilknytningsveiene vil bli åpnet for bruk de neste månedene etter tenning.

Byggingen starter etter levering av tomten

Anbudet om tunnelbygging og bygging av to underganger, 8 kulverter, 5 kryss, 2 overganger og vegger i tredje og fjerde trinn av prosjektet ble holdt sammen. I den tredje fasen av prosjektet, som er 850 meter langt, som ligger mellom Homeros Boulevard og tunnelen, har det som mål å løse trafikkproblemene i regionen ved å gi forbindelse til distriktene Çaldıran, Hürriyet, Mehtap og Çamlık. Det skal i denne sammenheng bygges 3 kryss, undergang, kulvert og mur. Prosjektets 4. trinn dekker den 1 meter lange strekningen mellom 773. trinn, som fortsatt er under bygging, og tunnelen. På dette stadiet skal det bygges 2 kryss, 2 overganger, en undergang, 7 stikkrenner og murer. På dette stadiet vil arbeidene starte i 773-metersdelen av 750-metersdelen.

Busstasjonen nås uten å komme inn i bytrafikken

Den 7,1 kilometer lange ruten er 35 meter bred og består av totalt 3 kjørefelt fordelt på 3 ankomster og 6 avganger, og en 2,5 kilometer lang dobbeltrørstunnel. Med tunnel- og viaduktprosjektet er Çamlık, Mehtap, İsmetpaşa, Ufuk, Ferahlı, Ulubatlı, Mehmet Akif, Saygı, Atamer, Çınartepe, Center, Zafer, Birlik, Koşukavak, Çamkule, Kemalovaç og nabolaget Borpaşa på tvers av og nabolaget i Boraşa, og Yeaş. Gate til Otogar 'busstasjon'. En kobling vil bli gitt. Kjøretøy som passerer gjennom den lengste tunnelen i Izmir via Homeros Boulevard og Onat Street vil kunne nå busstasjonen og ringveien uten å komme inn i den tunge trafikken i byen. Når gigantinvesteringen er fullført, vil bytrafikken avlastes, og Homeros Boulevard i Buca vil bli koblet til İzmir bussterminal i Işıkkent uten å gå inn i bytrafikken.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar