Izmir Metropolitan Municipality Hovedtjenestebygning Anbudsresultat for riving

Izmir Metropolitan Municipality Anbudsresultat for riving av hovedtjenestebygg
Izmir Metropolitan Municipality Hovedtjenestebygning Anbudsresultat for riving

Anbudet holdt av Izmir Metropolitan Municipality for riving av hovedtjenestebygningen, som ble evakuert på grunn av skader i jordskjelvet, er avsluttet. 11 selskaper konkurrerte i andre trinns anbud, som ble holdt etter auksjonsmetoden. Nermanoğlu Infrastructure Urban Transformation-selskapet, som ga det høyeste betalingstilbudet til kommunen i retur for riving, vant anbudet med et tilbud på 19 millioner lira. kazanvar.

Anbudet holdt av Izmir Metropolitan Municipality for riving av hovedtjenestebygningen, som ble evakuert fordi den ble skadet i jordskjelvet 30. oktober, ble avsluttet. To av de 13 selskapene som deltok i den første fasen av anbudet, som ble holdt i to trinn, ble eliminert av anbudskommisjonen. I anbudet, som ble holdt etter auksjonsmetoden etter at økonomiske tilbud fra 11 selskaper ble levert. kazanøyeblikket er klart. Firmaet "Nermanoğlu Infrastructure Urban Transformation Petroleum Products Fuel Oil Mining Recycling Facility Operations", som ga det høyeste budet på 19 millioner TL til kommunen i retur for riving, vant anbudet. kazanvar. Generalsekretær i İzmir Metropolitan Municipality Dr. Buğra Gökçe ledet. Med rapporten utarbeidet av Istanbul Technical University Disaster Management Institute, ble det avslørt at ettermonteringsalternativet av bygningen ikke var egnet med tanke på tekniske aspekter og effektiv bruk av offentlige ressurser, og Metropolitan Municipality gikk ut på anbud for rivingen. Rivingsarbeidene, som starter etter kontrakten med selskapet, skal være ferdig om 2 dager.

Hvem deltok i anbudet?

Acar Yıkım İnşaat, Özbüker Hafriyat, Nerman Hafriyat, Çermiksu Metal Chemicals Food Transport, Gürsoy İzaberlik Recycling Metal Nakliyat Construction, Emg Operation Facilities Recycling ble tildelt anbudet organisert av İzmir Metropolitan Municipality Department of Science Affair. Kazanım Avfallslagringslogistikk Arbeidshelse og sikkerhet, Karadoğan Yıkım Hafriyat, Yılmazlar Junk, Dağoğlu Energy Electricity Transportation, Nermanoğlu Infrastructure Urban Transformation Petroleum Products Fuel Oil Mining Recycling Facility Operations, Asya Group Urban and Transformation-selskaper deltok.

Spesialdel om asbest i anbudstekniske spesifikasjoner

Izmir Metropolitan Municipality har utarbeidet en spesiell teknisk spesifikasjon som inkluderer forholdsregler for helse og sikkerhet før rivingsoperasjoner. Følgelig vil selskapet som mottok anbudet samle inn, pakke og transportere det asbestholdige materialet, i henhold til beslutningsrapporten mottatt av Izmir Metropolitan Municipality fra laboratoriet som er akkreditert av det tyrkiske akkrediteringsbyrået (TÜRKAK) før rivingsprosessen starter, og vil starte riveprosessen etter rengjøring av stedet. I alle disse prosessene vil den overholde arbeidsmiljøloven, miljøloven og forskriften om transport av farlig gods på vei. Asbestfjerningsarbeid vil bli utført av personell med "Asbestfjerningssertifikat".

Arkitektprosjektkonkurranse vil bli åpnet

Izmir Metropolitan Municipality vil bruke det ledige området etter rivingen med et mindre bygg som skal huse ordfører og kommunestyresal. Nybygget skal avgjøres av en arkitektprosjektkonkurranse. Prosjektet, som har som mål å støttes med offentlige, kulturelle og kunstneriske funksjoner, vil være åpent for bidrag fra urbane interessenter som profesjonelle kamre og frivillige organisasjoner knyttet til en deltakende metode på skalaen av urban design inkludert nærmiljøet . Konkurransen vil være åpen for nasjonal og internasjonal deltakelse og avsluttes i to etapper.
Izmir Metropolitan Municipality-ordfører Tunç Soyer kunngjorde at i stedet for bygningen som skal rives, planlegges en mindre bygning i harmoni med det historiske torget, hvor presidentskapet og bystyresalen skal ligge.

Serveres i 38 år

Prosjektene til Izmir Metropolitan Municipality Main Service Building ble bestemt av "Architectural Project Competition" som ble åpnet i 1966. Byggingen av bygningen startet i 1968, men ble innviet i 1982.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar