TCDDs løsningsteam på stedet deltok på den nasjonale fraktevognleveringsseremonien

TCDDs løsningsteam på stedet deltok i den nasjonale leveringsseremonien for godsbiler
TCDDs løsningsteam på stedet deltok på den nasjonale fraktevognleveringsseremonien

Metin Akbaş, daglig leder for Republikken Tyrkias statsjernbane (TCDD), foretok en serie undersøkelser i Sivas med "On-Site Solution Team". Daglig leder Akbaş, som undersøkte den siste statusen for arbeidene knyttet til jernbaneinvesteringer i Sivas, deltok på den 40. Platform Type National Freight Wagon Delivery Ceremony, som ble produsert lokalt og nasjonalt av Turkey Rail System Vehicles Industry AŞ (TÜRASAŞ).

Ved å undersøke eksisterende og pågående jernbanearbeid i Sivas tok TCDDs daglige leder Metin Akbaş forskjellige kontakter med løsningsteamet på stedet.

Daglig leder Akbaş og den medfølgende delegasjonen deltok på den 40. Platform Type National Freight Wagon TCDD Taşımacılık AŞ Delivery Ceremony, som ble produsert i TÜRASAŞ Sivas Regional Directorate med helt nasjonale og nasjonale ressurser.

Hasan Pezük, daglig leder for TCDD Transportation, Metin Yazar, daglig leder for TÜRASAŞ, Murat Baştor, daglig leder for transporttjenester ved departementet for transport og infrastruktur, leder av senteret for gjennomgang av transportsikkerhet i departementet for transport og infrastruktur Mükremin Kara, byråkrater fra Samferdsels- og infrastrukturdepartementet deltok på seremonien.

Etter seremonien besøkte daglig leder Akbaş det fjerde regionale direktoratet for TCDD i Sivas og mottok informasjon om arbeidet fra regionsjefen V. Hasan Arı og de ansatte.

Akbaş besøkte også Sivas logistikksenter, et av sentrene som vil gjøre Tyrkia til logistikkbasen i regionen, og diskuterte den siste situasjonen.

Daglig leder Akbaş og On-site Solution Team møttes i det regionale direktoratet etter deres undersøkelser og mottok en orientering om jernbanearbeidene.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar