Økning i GAU-token overstiger 24 % på 148 timer

GAU-token stiger i prosent i timer med stigning
Økning i GAU-token overstiger 24 % på 148 timer

Det funksjonelle tokenet Gamer Arena Utility Token (GAU), som bruker ERC-20-protokollen på Ethereum-blokkjeden, har vært på vei oppover som forventet etter at det ble annonsert at det vil bli notert på SushiSwap, ettersom tester har begynt for at det skal fungere på Avalanche-nettverket. 24 % verdi på 148 timer kazanI det øyeblikket GAU Token er tilgjengelig på kryptovalutabørsen ICRYPEX.

Nyhetene om kryptovalutaer og kunngjøringene fra utviklerne viser deres effekt på prisene i løpet av kort tid. Den siste utviklingen i denne forbindelse kom fra Gamer Arena GAU Token-fronten, som tok konkurransen på spillplattformer til neste nivå. På Ethereum-blokkjeden har GAU Token, som bruker ERC-20-protokollen, skutt i været etter kunngjøringen om at testing har begynt for driften på Avalanche-nettverket og snart vil bli notert på den desentraliserte finansplattformen SushiSwap. I løpet av 24 timer nådde enhetsprisene for GAU Token, som økte med 148 % i tråd med forventningene, nivået 0,1910. Kryptovaluta, som nylig har tiltrukket seg stor interesse fra investorer, ble notert på den innenlandske kryptovalutabørsen ICRYPEX for første gang i Tyrkia.

ICRYPEX-sjef Gökalp İçer delte utviklingen om emnet, "Som ICRYPEX følger vi nøye de globale trendene og utviklingen angående aktive tokens i kryptoøkosystemet. I denne sammenhengen har vi gjort Gamer Arena Utility Token, som følges tett av spillverdenen når det gjelder å være funksjonell, nemlig «utility token», tilgjengelig for tyrkiske kryptoinvestorer. Med de siste nyhetene har GAU Token-prisene sett en bemerkelsesverdig økning."

Med samarbeidet med ATARI vakte det oppmerksomheten til globale fond.

GAU Token tilbyr spillere penger i neste generasjons konkurrerende digitale spill ved å sette rivaler med lignende kvalifikasjoner mot hverandre på en nettarena. kazanDen ble utviklet som valutaen til Gamer Arena, den konkurrerende spillplattformen som tilbyr muligheten til å spille og bevise seg selv. Påpeker at GAU Token, som også tilbyr brukere muligheten til å delta i mange arrangementer og delta i ulike samfunnsansvarsprosjekter, følges tett av tyrkiske kryptopengeinvestorer, sa Gökalp İçer: "På begynnelsen av dette året, GAU Token, som kunngjorde sin første globale avtale i samarbeid med videospillprodusenten ATARI, lanserte ICRYPEX På salg ble den utsolgt innen 3 minutter. GAU Tokens publikum vokser også med arbeidet til Gamer Arena, hvor vi går videre i teknologisk samarbeid. Kryptovalutaen, som er annonsert å bli testet for å fungere på Avalanche-nettverket, forventes å bli notert på den desentraliserte finansplattformen SushiSwap veldig snart. Denne utviklingen økte GAU Token-prisene med 24 % på 148 timer. GAU Token, som er planlagt å utvide sitt globale samarbeid, tiltrekker seg også oppmerksomheten til globale fond.

"GAU Token kan handles 7 timer i døgnet, 24 dager i uken"

Ved å understreke at GAU-token kan kjøpes og kjøpes 7/24 via ICRYPEX, avsluttet ICRYPEX-sjef Gökalp İçer sine evalueringer med følgende uttalelser: "Å eie en GAU-token betyr å ha en mening om alle arbeidene som skal planlegges av Gamer Arena og ICRYPEX. Ved å bruke dette funksjonelle tokenet blir investorer også med i fellesskapet til en e-sportsplattform som har vært aktiv siden mars 2020. Brukere av ICRYPEX Cryptocurrency Exchange kan enkelt og sikkert utføre GAU Token-transaksjoner ved å bruke den tyrkiske liraen. Som ICRYPEX, SUN, JST og BTT tokens, nylig eid av Tron grunnlegger Justin Sun, er den mest populære blant metaverse tokens. kazanVi presenterte SAND, som skiller seg ut som en av de tre bidragsyterne, for kryptoinvestorer i Tyrkia. Vi vil fortsette å diversifisere investeringsverktøy og bestemme våre strategier i henhold til utviklingen i kryptoøkosystemet.»

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar