11 firmaer tilbudt for bygging av den første fasen av Bahrain Metro Project

Firma tilbudt for første fase bygging av Bahrain Metro Project
11 firmaer tilbudt for bygging av den første fasen av Bahrain Metro Project

Samferdsels- og teledepartementet (MTT) foreslår å utvikle et effektivt kollektivtilbud ved å innføre et topp moderne T-banesystem med helautomatisk, førerløs og moderne teknologi som følger internasjonale standarder.

MTT planlegger å utvikle et 4 km langt metrosystem i 109 faser. Bahrain Metro Phase One Project består av to linjer med en total lengde på 29 kilometer og 20 stasjoner. MTT vurderer å anskaffe prosjektet som et integrert OPS som skal anskaffes gjennom en to-trinns prosess som inkluderer prekvalifikasjonene etterfulgt av hovedanbudet.

I den første fasen har MTT som mål å prekvalifiserte selskaper med passende erfaring og relevant ekspertise til å designe, bygge, finansiere, drifte, vedlikeholde og overføre prosjektet. Søkeren må sende inn en detaljert søknad innen PQA-fristen.

 1. China Harbour Engineering Co Ltd – utenlandsk filial
 2. China Railway Group Limited
 3. Orascom Construction
 4. Alstom Transport SA
 5. Taqi Mohammed Albahrana Trading Est.
 6. Hyundai Engineering & Construction
 7. Aradous Energy Generations Co.
 8. Larsen & Toubro Ltd (L&T)
 9. Virtue Global Holding Ltd.
 10. Plenum Asia Pte.
 11. CRRC (Hong Kong) Co. Ltd.

Basert på MER-er og andre hensyn, vil forhåndskvalifiserte søkere bli invitert til å delta i neste fase.

Bahrain Metro Phase One Project vil omfatte to linjer og 29 stasjoner med en total lengde på 20 kilometer som forbinder Muharraq, Manama, Diplomatic Area, Juffair, Seef District, Tubli, Adhari og Isa Town.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar