​19 Folk vil løpe for å minnes 1919. mai

Folk vil løpe for å minnes mai
​19 Folk vil løpe for å minnes 1919. mai

Izmir Metropolitan Municipality organiserer et veiløp innenfor rammen av 19. mai-markeringen av Atatürk, Youth and Sports Day-arrangementer. 22 personer deltar i løpet 1919. mai. Den 5-dagers ungdomsfestivalen, organisert av Izmir Metropolitan Municipality, starter i dag i İnciraltı Urban Forest.

Izmir Metropolitan Municipality arrangerer et veiløp 19. mai til minne om Atatürk, ungdoms- og idrettsdagen. 1919 mennesker vil delta i løpet, som representerer året den store lederen Mustafa Kemal Atatürk dro til Samsun. Starten på løpet vil være klokken 22:08.00 søndag XNUMX. mai fra Cumhuriyet-plassen. Løpere vil gå fra Mustafa Kemal Sahil Boulevard til Sadık Bey trikkeholdeplass og gå tilbake til startpunktet.

Løpet, i tråd med visjonen til Izmir Metropolitan Mayor Tunç Soyers visjon om å oppmuntre unge mennesker til å delta i sport og gjøre Izmir til en by for ungdom og sport, vil være det første og eneste landeveisrittet i Tyrkia i alderskategorien 18-35 år. med pengepremie. Løpet vil bli arrangert i aldersgruppene 14-18, 19-35, 36-75+. Samme dag, som en del av 19. mai-arrangementene, arrangeres det 5 kilometer med skating og skateboard. Arrangementet på Cumhuriyet-plassen starter klokken 09.45:XNUMX.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar