36-timers uavbrutt blokkjedemaraton

Nonstop Blockchain Marathon hver time
36-timers uavbrutt blokkjedemaraton

Tyrkias teknologi- og innovasjonsbase, Informatics Valley, var vertskap for et kontinuerlig 36-timers maraton innen feltene Blockchain, NFT og Metaverse, som er de første konseptene som dukker opp når teknologi nevnes.

41 utviklere fra 112 lag fra hele Tyrkia konkurrerte i den målrettede prosjektutviklingskonkurransen organisert av den tyrkiske åpen kildekodeplattformen innen en viss tidsperiode.

Daglig leder for Informatics Valley A. Serdar İbrahimcioğlu, som ga sine priser til lagene som tok ledelsen, sa: "Vi ser hver av de 112 utviklerne og 41 teamene som deltar her som et venturefirma. Det er 41 nye teknologiselskaper foran oss.» sa.

HACKATHON ORGANISERT

Tyrkia Open Source Platform, etablert i regi av departementet for industri og teknologi, i samarbeid med Bilişim Vadisi og TÜBİTAK TÜSSIDE, arrangerte et Hackathon innen Blockchain, NFT og Meteverse, som er blant de mest oppdaterte temaene av teknologi. 41 lag og 112 utviklere konkurrerte i Hackathon, som ble organisert for å øke antallet ideer utviklet med åpen kildekode, for å øke bevisstheten og for å utvikle teknologi i strategiske sektorer.

VARANK FIKK INFORMASJON OM PROSJEKTER

Turkey Open Source Platform Blockchain, Metaverse og NFT Hackathon startet 13. mai på IT Valley Congress Center med deltagelse av industri- og teknologiminister Mustafa Varank. Minister Varank, en etter en, med lagene i området der konkurransen ble holdt. sohbet og fikk informasjon om prosjektene. Med instruksjon fra minister Varank ble førstepremien i den opprinnelige prosjektkategorien i konkurransen økt fra 75 tusen lire til 100 tusen lire.

SØVNLØSE NETTER

Hackhathon varte i 15 uavbrutt timer frem til prisutdelingen 36. mai. Alle typer trening, veiledning og infrastrukturstøtte ble gitt til deltakerne i løpet, som ble videreført uavbrutt med noen timers søvnpauser.

15 MENTOR 12 JURY

På Hackathon ble de konkurrerende lagene bedt om å utvikle prosjekter med blokkjedeteknologi, spesielt innen finansteknologi, bærekraftig energi, mobilitet, supply chain management, NFT, Metaverse, sertifisering og datasikkerhet. På slutten av Hackathon, der 15 mentorer og 12 juryer, inkludert ekspertlærere, akademikere, programvareutviklere, gründere, forretningsfolk og sektorledere, deltok, ble vinnerne av de originale prosjekt- og casestudieprosjektkategoriene annonsert.

RANKING ER DEFINERT

Medipol Blockchain Community kom først i den originale prosjektkategorien. Dette laget

Notus Network og OMS fulgte etter. I kategorien caseanalyse tok 42 Cores førsteplassen. ft_bestof42 ble nummer to og ft_blockchain var tredje.

KONKURRANSEN VAR OBLIGATORISK

Berkay Ermiş, teamlederen for Medipol Blockchain Community A, vinneren av den originale prosjektkategorien og vinneren av prisen på 100 tusen lira, nevnte at de har utviklet et prosjekt relatert til integrering av den kalde forsyningskjeden, tingenes internett og blokkjeden, og sa: "Vi utførte hele applikasjonen her på 36 timer. Vi har også sett at vi kan lykkes og at vi endelig kan produsere et produkt. Vi stilte med 41 lag, konkurransen var utfordrende. Jeg sov i 3-4 timer totalt. Det var veldig utfordrende, men vakkert." sa.

JOBBET I 36 TIMER

Daglig leder for Informatics Valley, A. Serdar ibrahimcioğlu, uttalte at Hackathon er en prosjektgjennomføringskonkurranse i tråd med et bestemt mål på en begrenset tid, og sa: «Venner jobbet her non-stop i 36 timer. 41 team og 112 utviklere holder presentasjoner for sterke juryer og mentorer som støtter prosjektene deres, både på den akademiske siden og på sektorsiden, uten å sove, og lurer fra tid til annen.» sa.

PRISEN ØKES TIL 100 TUSEN LIRA

I en påminnelse om at Hackathon ble åpnet av ministeren for industri og teknologi Mustafa Varank, sa daglig leder İbrahimcioğlu: "Vanligvis var førstepremien vår 75 tusen lire, vår minister økte den til 100 tusen lire." han sa.

VI SER DET SOM ENTREPRENØRSKAP

Han la merke til at Informatics Valley jobber med å utvikle entreprenørskapsøkosystemet og teknologientreprenørskap, og sa: "Vi ser hver av de 112 utviklerne og 41 teamene som deltar her som et venturefirma. Det er 41 nye teknologiselskaper foran oss.» sa.

VI ØNSKER Å ØKE BEVISSTHETEN

Tyrkia Open Source Platform Manager Sertaç Yerlikaya forklarte at konkurransen er innen blockchain, NFT og metaverse, som er de mest populære temaene de siste dagene, og sa: "Vi ønsker å øke bevisstheten på dette området. Hva er teknologien til denne virksomheten, hvilke fordeler gir den, hva slags åpninger gir den for oss som Tyrkia. Vi ønsker å presentere dem, diskutere disse spørsmålene gjennom deltakerne og juryen, og vise noen veiledning til de som ønsker å jobbe med dette feltet.» han sa.

E-REGJERING OG METAVERS

Duzce University Biomedical Department Student Sema Dirican uttalte at de har som mål å bringe e-Government til metaverse-universet med sine prosjekter, og vi har som mål å gjøre Metavers morsommere og lette prosessene våre. Vi har laget et prosjekt hvor vi skal gjennomføre underholdnings- og økonomiaktiviteter samtidig. Etter 36 timer med eventyr er jeg litt sliten, jeg sov i omtrent en og en halv time, to timer om dagen, men jeg synes det er verdt det.» sa.

ER PRODUKTET ORIGINAL?

Burak Kozluca, en av konkurrentene, sa: "Vi har implementert et blokkjedebasert NFT-system for å oppdage om et produkt er falskt eller originalt. Det var veldig slitsomt. Vi sov ikke mye dag og natt. Det var slitsomt, men vakkert. Vi hadde et veldig godt utbytte.» han sa.

DET VAR EN FLOTT OPPLEVELSE

Yusuf Sina Yıldız, en deltaker fra Sakarya University, beskrev 36-timers Hackathon med følgende ord: Konkurransen bidro mye til oss. Vi fikk muligheten til å møte dommerne. Vi har gitt viktig informasjon her. Det har vært en viktig erfaring for oss. Så vi er veldig fornøyde. Vi sov totalt åtte timer i løpet av de to dagene. Bortsett fra det skrev vi alltid kode på datamaskinen, utviklet et design eller diskuterte ideene til prosjektet. Vi brukte en helg sammenvevd med prosjektet.

URETTIGE FAKTURAER

Kırıkkale University Software Engineering-student Furkan Aslan understreket at de ønsker å bryte oppfatningen om at blokkjedeteknologi bare vil bli brukt i kryptovalutaer og sa: "Prosjektet vårt er å forhindre urettferdig fakturering i helsesystemet og å gi kontroll i disse faktureringene." sa.

BLOKKJEDESIKKER NFT-SYSTEM

Nazlı Bişmiş, en av konkurrentene, oppsummerte prosjektet sitt som hun utviklet på 36 timer: Hvordan kan en innbygger tjene penger på NFT? kazanNår han sier at jeg er her, kommer han og går inn i systemet vi har laget. Hvis han har en NFT vil han kunne selge, hvis ikke vil han kunne opprette en NFT der. Vi har sikret det med blockchain.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar