Halkalı 78 prosent fremgang oppnådd i Istanbul Airport Metro Line

En prosent fremgang har blitt gjort i Halkali Istanbul Airport Metro Line
Halkalı 78 prosent fremgang oppnådd i Istanbul Airport Metro Line

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu bemerket i sin skriftlige uttalelse at metroprosjektene som vil lette trafikkbelastningen i Istanbul nærmer seg slutten trinn for trinn. Karaismailoğlu minner om at jernbanenettverket i Istanbul er 260 kilometer, og uttalte at dette tallet vil øke til 363 kilometer med fullføringen av de pågående prosjektene. Karaismailoğlu understreker at de jobber dag og natt på det 7 kilometer lange bybanesystemet i 103 separate linjer i Istanbul, og sa: "Et av disse prosjektene er HalkalıTunnelarbeid med TBM i metroprosjektet Istanbul New Airport er fullført. I prosjektet gravde 8 TBM-er en tunnel på 55 tusen 720 meter. Vi hadde 78 prosent fremgang på prosjektet vårt. Den daglige bærekapasiteten til metrolinjen, som er 31.5 kilometer, er 600 tusen passasjerer. Reisetid med ferdigstillelse av prosjektet Halkalı"Det vil være 30 minutter mellom Istanbul lufthavn," sa han.

INTEGRERING MED 5 LINJER

Påpekte at prosjektet, som inkluderer 7 stasjoner, vil gi innbyggerne i Istanbul komfortabel, rask og sikker transport, fortsatte transportminister Karaismailoğlu som følger:

«Vi vil gi våre innbyggere som bor i sentrum og distriktene Arnavutköy, Başakşehir, metroforbindelser til Eyüp, Kağıthane og Beşiktaş. Halkalı- Istanbul New Airport metrolinje, Gayrettepe-New Airport Line, Vezneciler-Arnavutköy Line, Başakşehir-Kayaşehir Line, YHT Line og Marmaray Lines og Yenikapı-Kirazlı-Halkalı Den er integrert i linjen. Vi broderer Istanbul med skinnesystemer. Vi jobber på en 7/24 service basis for å gjøre bytransport i Istanbul raskere, mer økonomisk, mer miljøvennlig og mer komfortabel. 'Vi ser på tjeneste for publikum som tjeneste for Gud'. Vi oppnår ikke politisk fortjeneste gjennom persepsjonsoperasjoner ved å stole på andres tjenester. Vi avstår ikke fra de arbeider som faller inn under vår plikt og legger ikke byrden på andre. Vi vil fortsette å jobbe for nasjonen vår, uavhengig av hva andre sier, uten polemikk, uten å kompromittere vår arbeidspolitikk.»

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar