De første vognene produsert i Demirağ OSB ble sendt til Tyskland

De første vognene produsert i Demirag OSB ble brakt til Tyskland
De første vognene produsert i Demirağ OSB ble sendt til Tyskland

Med signaturen til president Recep Tayyip Erdoğan ble 60 av de 17 vognene produsert i Gök Yapı Wagon Factory etablert i Demirağ Organized Industrial Zone (OSB), som var inkludert i attraksjonssenterprogrammet i Sivas, sendt til Tyskland med en seremoni .

En avskjedsseremoni ble holdt foran fabrikken for 17 av Demirağ OSBs første produksjonsvogner som ble sendt til Tyskland. I sin tale under seremonien uttalte Sivas-guvernør Yılmaz Şimşek i sin tale under seremonien at de hadde en veldig viktig dag for Sivas sin industri, produksjon og sysselsetting. sa.

For å trekke oppmerksomhet til det faktum at Demirağ OIZ er et av de største vendepunktene i den økonomiske utviklingen av byen, sa Şimşek: "Med sin opprinnelige struktur, sterke planleggings- og insentivmekanismer har Demirağ OIZ begynt å få den oppmerksomheten den fortjener. Regionen vår, som ble inkludert i attraksjonssenterprogrammet med støtte fra presidenten vår, har tiltrukket seg mange selskaper som vil tilføre verdi til regionen med fordelene den tilbyr. For øyeblikket har 41 av våre selskaper som vi har allokert i regionen en total investeringsverdi på 7 milliarder TL og et mål på 14 tusen 243 sysselsettinger.» han sa.

Gök Yapı AŞ har som mål å produsere totalt 1 vogner i både 700. OIZ og Demirağ OIZ i år, og uttalte at de vil øke dette antallet til 1000 neste år.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar