Den 17. Global Warming Congress ble holdt i Izmir

Den første av kongressen for global oppvarming ble holdt i Izmir
Den 17. Global Warming Congress ble holdt i Izmir

Global Warming Congress Committee holdt sitt 17. arrangement i år i Fuarİzmir mot miljø- og klimakrisen som truer verden og landet vårt. På Global Warming Congress, som har blitt holdt hvert år i 17 år for å øke bevisstheten mot klimakrisen, ble mottoet «Recycling for Better Liveable Cities is Indispensable» lagt på bordet og diskutert. Arrangementet, som ble laget med bidrag fra Izmir Metropolitan Municipality, ble holdt torsdag 12. mai 2022 på İZFAŞ, innenfor rammen av We-Cycle Environment and Recycling Technologies Fair, som ble holdt for første gang.

Arrangementet er organisert av Global Warming Convention Committee, med bidrag fra Izmir Metropolitan Municipality og sponset av Toyota, og er støttet av Economy Journalists Association (EGD), New Seeking Initiative Platform Association (YAPDER) og Renewable Energy Support Platform, som alle år.

Izmir Metropolitan Municipality-ordfører Tunç Soyer foretok åpningen av arrangementet, som ble organisert for å spre bevisstheten om at verden vi lever i også tilhører fremtidige generasjoner. I arrangementet, som ble holdt under ledelse av Global Warming Congress Committee-leder og Economy Journalists Association High Advisory Board-leder Celal Toprak, deltok FNs Global Compact (UNGC) styremedlem Servet Yıldırım og Reis Gıda styreleder Mehmet Reis og holdt taler på nettet .

İTHİB styremedlem Sultan Tepe modererte den første økten kalt 'Medias perspektiv på resirkulering' holdt i foajeområdet til İZFAŞ, president for İzmir Journalists Association Dilek Gappi, president for økonomijournalistforeningen (EGD) Recep Erçin, president for tyrkisk journalistforbund Yılmaz Karaca EKOIQ Redaksjonsdirektøren, Barış Doğru, deltok som foredragsholder.

Miljøskribent og journalist Ahmet Aydın Akansu var moderator for den andre sesjonen kalt 'Business World's Perspective on Recycling', som også ble holdt i samme område. I sesjonen i andre del tok sivilsamfunnsledere og forretningsfolk ordet. Small House Appliances Industrialists Association President Senur Akın Biçer, İZIKAD styreleder Betül Sezgin, Blue Growth Policies Unit Head Saygın Can Oğuz, Biotrend Energy İzmir Harmandalı Facility Manager Burak Şahin, TUDAM President Vedat Kılıç snakket om hans mening om resirkulering og forslagene hans. gjester.

I den siste delen av kongressen, 'Hvorfor er resirkulering viktig? spørsmålet ble lagt på bordet. I forumet moderert av Celal Toprak, styreleder for Global Warming Congress Committee, Toyota Turkey Corporate Relations Director Selim Okutur, Trakyam Producing Women Cooperative Chair Aynur Çeşmeliler, Ataşehir kommunes miljøvern- og kontrollsjef Ayten Bağdatlıoğlu Kartal, Chair Hamburger Management AŞ av styret Ebru Tunç Akbulut. og TOBB Avfalls- og gjenvinningsnæringsråd holdt taler. Samtidig tok deltakerne i salen ordet og gjorde oppmerksom på viktigheten av resirkulering.

På slutten av arrangementet, CHP Aydın nestleder Hüseyin Yıldız, som sliter med klimakrisen, Bodrum-ordfører Ahmet Aras, CHP İzmir nestleder Atilla Sertel, İSTAÇ daglig leder Ziya Gökmen Togay, Adana Metropolitan Municipality-ordfører Zeydan Karalar, generaldirektør i Istanbul Energy AŞ Manager Yüksel Yalçın og takknemlighetsplaketter ble også presentert for ulike enkeltpersoner og institusjoner.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar