Ingen "barriere" fra Bursa til Love of Homeland

Ingen hindringer for kjærligheten til hjemlandet fra Bursa
Ingen "barriere" fra Bursa til Love of Homeland

Bursa City Council Disabled Assembly arrangerte en tradisjonell henna-kveld for funksjonshemmede og eldre personer som ønsker å oppfylle sin patriotiske plikt. Militærkandidatene, som kom til banen akkompagnert av det gigantiske tyrkiske flagget og marsjerende band, ga familiene sine følelsesladede øyeblikk.

Mer enn 1 personer som hadde nytte av den 30-dagers militærtjenesten, som ble igangsatt slik at personer som ikke kunne bli med i militæret, i likhet med jevnaldrende på grunn av sine psykiske eller fysiske funksjonshemminger, kunne utføre sine nasjonale plikter, ble sendt til militær med en henna-kveld organisert av Bursa City Council Disabled People's Assembly. Bursa varaordfører Fethi Yıldız, Bursa sentralkommandør for lufttransport oberst Salih Vatansever, Bursa byrådspresident Şevket Orhan, provinsdirektør for familie og sosiale tjenester Muhammer Doğan, AK-partiets provinsvise visepresidenter Kevser Öztürk ble med på kvelden på Merinos Atatürk Fairground Congress Cul. og Nurettin Özbağkıran, leder av forsamlingen for funksjonshemmede İbrahim Sönmez, militært personell og familier til funksjonshemmede individer.

Fargebilder...

Soldatene, som gikk inn i salen ved å brette ut det gigantiske tyrkiske flagget, marsjerte med marsjerende band. Marsjen, der unge funksjonshemmede jenter bar hennabrett, endte med vifting av det tyrkiske flagget. I programmet der et øyeblikks stillhet og nasjonalsangen ble sunget, brukte medlemmene av protokollen henna på ungdommenes hender. Familier som opplever emosjonelle øyeblikk tok mange suvenirbilder med barna sine i militæruniformer.

Ved å uttale at utallige helter som Nene Hatun, Kara Fatma og Seyit Onbaşı dukket opp fra dette samfunnets bryst, sa nestleder Fethi Yıldız at den tyrkiske nasjonen, med sine menn og kvinner, har en militær ånd. Yıldız takket Bursa City Council Disabled Assembly, som organiserte programmet, og Bursa Garnison Command for deres støtte.

Bursa sentralsjef, lufttransport oberst Salih Vatansever, uttalte derimot at den 1-dagers representative militærtjenesten ble gjennomført innenfor et bilde av stor lykke og stolthet. Med beskjed om at ungdommene vil få militær trening ved å kle dem i uniformer ved seremonien, inviterte Vatansever alle innbyggere til dagen da soldatens ed skal leses.

Bursa byrådspresident Şevket Orhan uttalte at i den tyrkiske nasjonens skikker og tradisjoner brukes henna på lammet som skal ofres, bruden som skal være og sønnen som skal gå til militæret. Orhan sa at de levde for å gi liv til dette landet: «Så lenge du har flagget høyt. Jeg ønsker Guds nåde over våre martyrer. Vi omfavner soldatene våre. De kjemper som løver slik at ingen tomme av dette landet blir skadet. Vi ber alltid for hjemlandet vårt, flagget vårt og soldatene våre. Jeg er veldig glad og stolt i dag, sa han.

Orhan, som uttalte at praksisen med militærtjeneste og hennaunderholdning, som de har gjort tradisjonell, satte et eksempel for hele Tyrkia, sa at de ga familiene øyeblikk av stolthet.

İbrahim Sönmez, leder av forsamlingen for funksjonshemmede, uttrykte også at funksjonshemmede alltid er klare til tjeneste for landet, ikke en dag, og takket alle institusjonene som støttet dem.

Etter talene hadde de funksjonshemmede ungdommene og deres familier en flott tid med orkesteret til Metropolitan Municipality. Funksjonshemmede ungdommer, som bar håndbroderte manuskripter med det tyrkiske flagget rundt halsen, tok et suvenirbilde med familiene sine.

På den annen side ble det holdt en symbolsk avskjedsseremoni for 8 funksjonshemmede ungdommer på arrangementet organisert av Metropolitan Municipality Handicapped Branch Directorate og Youth Services Branch Directorate i Gemlik Karacaali Camp.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar