Ekteskap på et trendy cruiseskip for et ekstraordinært bryllup!

Ekteskap på et trendy cruiseskip for et ekstraordinært bryllup
Ekteskap på et trendy cruiseskip for et ekstraordinært bryllup!

Med sommerens ankomst har bryllupssesongen startet. Det er drømmen for hvert par å ha en vakker bryllupsdag, som alltid vil bli husket godt og sette spor i minnene. Et av alternativene som skiller seg ut blant parenes søken etter en bryllups- og bryllupsorganisasjon er å gifte seg på et cruiseskip i det uendelige blått. Nylig har antallet mennesker som ønsker å ha et ekstraordinært ekteskap på et luksuscruiseskip begynt å øke i en interessant hastighet. Ahmet Yazıcı, daglig leder for Selectum Blu Cruises, understreket at bryllups- og bryllupsreiseopplevelsen på cruiseskipet er et av de privilegerte alternativene for par og sa: "Å gifte seg på cruiseskipet setter sitt preg på sinnet som det mest romantiske og uforglemmelig ferieopplevelse for par. Çifter sa: "De organiserer begge en annen organisasjon og har muligheten til å tilbringe bryllupsreisen hvor som helst i verden på skipet vårt, som nesten kalles et "flytende hotell".

EKSTRAORDINÆR BRYLLUPSREISE OPPLEVELSE, SKIPSREISE FOR ET EKSTRAORDINÆR EKTESKAP

EKSTRAORDINÆR BRYLLUPSREISE OPPLEVELSESREISE FOR ET EKSTRAORDINÆR EKTESKAP

Bryllupet og bryllupsreisen som skal holdes på cruiseskipet er en spesiell organisasjon som tar parene med til eventyrverdenen. Ahmet Yazıcı understreket at alt er planlagt i detalj for par på forhånd. Yazıcı sa: "Den beste delen av denne organisasjonen er at par har muligheten til å si 'ja' til hverandre midt i det uendelige blått. Som Selectum Blue Saphire sørger vi sammen med våre ansatte for at alt blir som paret ønsker. Vi gir priser etter antall personer i kapteinens bryllup. Vår tjeneste, som inkluderer en klassisk rosebukett og boutonniere, seremonibilder, tilbys våre kunder med en fordelaktig prisalternativ. I vår kapteins bryllupspakke inkluderer vi også våre tjenester som en forhåndsinnspilt musikalsk seremoni med deltagelse av skipets mannskap og blomsteroppsatser, to-lags kake og vin for par og gjester, lugardekorasjon. Etter å ha kuttet kaken deres med det symbolske seremonibeviset signert av en kaptein, vil våre par ha hatt moroa til det fulle sammen med gjestene. Takket være den profesjonelle fotograftjenesten du kan få med bryllupspakken, foreviger vi denne spesielle dagen.»

EN DRØMMEBRYLLUPSREISE PÅ EN BLÅ REISE

EN BRYLLUPSREISE SOM EN DRØM PÅ EN BLÅ REISE

Ahmet Yazıcı ga også informasjon om bryllupsreisepakken som tilbys av Selectum Blue Saphire. Yazıcı uttalte at hyttedekorasjonen også er spesielt forberedt for par, sa Yazıcı: «Foruten vår spesielle hyttedekorasjon, holder vi bryllupsreisekaken og en flaske vin klar i hytta. Likeledes har vi også hyttefrokostservice. Vi har bestemt kostnaden for bryllupsreisepakken vår, som inkluderer alle disse, til 99 euro.»

SOLNEDGANG PÅ DEN ROMANTISKE ØYEN SANTORINI

DEN ROMANTISKE ØYEN SANTORINIDE SOLNEDGANG

Det er mulig å besøke ulike ruter på kort tid med cruisereiser. Yazıcı opplyste at de tilbyr rimelige turalternativer samt en trygg og komfortabel ferie med cruise, og ga også informasjon om turinnholdet. Yazıcı sa: "Med vår Selectum Blue Saphire-tur, som starter fra Bodrum, tar vi våre gjester til Mykonos, Santorini, Rhodos og Kos, som er blant de vakreste rutene i Hellas. Spesielt i Santorini, som vi kan kalle en full bryllupsreise øy, også kjent som en romantisk øy, byr det på å gifte seg under solnedgangen imponerende øyeblikk for par. Prisene våre starter fra 2 € for våre 3-4 og 119-netters turer med avgang fra Bodrum og ankommer Bodrum. Våre kunder kan dra nytte av mange forskjellige alternativer i løpet av ferien. Vi har 24-timers romservice og forskjellige romtyper på skipet vårt. I tillegg til våre underholdende aktiviteter, legger vi til rette for at gjestene våre forlater skipet fornøyde med vårt vennlige og erfarne personale, fra rengjøring til restaurantpersonale, fra kokker til animasjonsteam.

Selectum blå safir

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar