'Inside Out Faces'-utstillingen åpnet av prisvinnende Architect's Brush

En utstilling med bilder av den prisvinnende arkitekten fra innsiden og ut til børsten åpnet
'Inside Out Faces'-utstillingen åpnet av prisvinnende Architect's Brush

Arkitekt/maler Gülseren Kayın Ökers personlige maleriutstilling med tittelen "Fra innsiden og ut" møtte kunstelskere på Galeri SanatYAPIM 16. mai 2022.

Galeri SanatYapim er vertskap for den ekstraordinære utstillingen til maleren Gülseren Kayın Öker, som har jobbet med frilansarkitektur i tretti år etter uteksaminering fra Institutt for arkitektur ved Middle East Technical University, samt med møbeldesign og møbelproduksjon.

Öker skaper hovedsakelig motivet for maleriene sine fra en rekke utopiske rom, basert på et imaginært univers kalt "mytopia- eller ingensteds". Kunstneren, som også ble tildelt National Architecture Award i 2004 med denne serien, produserer også maskelignende verk kalt «noone», som han lager med mønstre, oljemalingsportretter, trykk og palmeskall, der menneskefigurer med intens emosjonalitet er avbildet med deformerte ansikter.

Utstillingen, som åpner mandag 16. mai 2022 på Galeri SanatYapim, vil fortsette å møte publikum frem til 30. mai.

Galleri
Adresse: Alpaslan Turkes Cad. 7/A Beştepe/Ankara
Tlf.: 0312.222 1906
Web: gallerisanatyapim.com

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar