CZN Er Burak syk? Hvorfor CZN Burak ble operert, hva er hans sykdom?

Er CZN Burak syk? Hvorfor ble CZN Burak operert? Hva er CZN Buraks sykdom?
CZN Er Burak syk? Hvorfor CZN Burak ble operert, hva er hans sykdom?

Den tyrkiske kokken, restauratøren og internettfenomenet Czn Burak har kommet i forgrunnen ikke med måltidene han har laget nylig, men med operasjonen han har gjennomgått. Er CZN Burak syk? Hvilken operasjon gjennomgikk CZN Burak? Hva er CZN Burak sykdom? Hva skjedde med CZN Burak?

CZN Buraks offisielle TikTok-konto fikk fansen til å lure på videoen han delte på @cznburak. Spørsmålene om hva som skjedde med CZN Buraks sykdom eller hva som skjedde med CZN Burak ble agendaen på sosiale medier. Her er bildene fra den videoen av CZN Burak:

Er CZN Burak syk? Hvorfor ble CZN Burak operert? Hva er CZN Buraks sykdom?

CZN Buraks sykdom er ennå ikke avslørt, og det er ingen klar informasjon. Det er imidlertid påstander på sosiale medier om at suksesskokken har et vektproblem og er syk. Det er ingen sikker forklaring på CZN Buraks sykdom og hvorfor han ble operert.

CZN Burak delte et bilde han tok på sykehuset på sin Instagram-konto med meldingen "A little control is just the most beautiful bond is love". Innlegget fikk tusenvis av likes og får vel snart kommentarer.

Hvem er CZN Burak, hvor er han opprinnelig fra, hvor gammel er han?

CZN Burak eller hans egentlige navn Burak Özdemir ble født 24. mars 1994 i Istanbul. Han er opprinnelig fra landsbyen Hatay Yayladağı Yoncakaya. Han er eieren av restaurantkjeden Hatay Medeniyetler Sofrası. Han ble kjent som «Smiley bae» og ble en internettkjendis ved å publisere matlagingsprogrammene sine på sosiale medieplattformer, hvor han lagde retter fra arabisk og anatolsk mat mens han smilte til kameraet.

Med støtte fra faren, som er eier av et tekstilfirma, åpnet han en kebabbutikk kalt Hatay Medeniyetler Lokantası i Aksaray i 2009. I løpet av få år åpnet de forskjellige filialer og etablerte en restaurantkjede. Burak Özdemir ble kjent med matvideoene han delte på sosiale medier. Instagram-kontoen har nådd høye følgertall. Han er kjent for å lage mat uten å ta øynene fra kameraet i videoene sine.

CZN BurakRestauranter

  • CZNBURAK Taksim
  • CZNBURAK Aksaray
  • CZNBURAK Etiler
  • CZNBURAK Dubai
  • CZNBURAK Qatar (snart)

Günceleme: 04/01/2023 08:33

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


*