Har AÖF eksamensoppføringsdokument publisert? Når avholdes ATA AÖF-eksamenen i 2022?

AOF Exam Entry Document Publisert AOF Entry Document Enquiry
AÖF eksamensbevisdokument har blitt utgitt! AÖF Entry Document Inquiry

Nedtellingen fortsetter for 2022 ATA AÖF avsluttende eksamen. Atatürk University Open and Distance Education Fakultetseksamener fortsetter å holdes på bestemte datoer. Studentene, som fortsatte registrerings- og registreringsfornyelsen, begynte å vente på eksamensdatoen. Så, har opptaksdokumentet til AÖF-eksamen blitt publisert? Når er ATA AÖF-eksamenen i 2022? Her er svarene på spørsmålene dine i denne artikkelen...

ATA AÖF avsluttende eksamen avholdes i mai 2022. Det spørs om opptaksdokumentene til eksamen er offentliggjort av studentene. De skal ta eksamen lørdag 28. mai og søndag 29. mai. ATA AÖF-inngangsdokumentet for visumeksamen, som ble holdt 09.-10. april 2022, ble publisert torsdag 31. mars 2022.

Har AÖF eksamensoppføringsdokument publisert?

ATA AÖF opptaksdokument til eksamen er ikke publisert ennå. Inngangsdokumentet for visumeksamen, som ble holdt 09.-10. april 2022, ble publisert torsdag 31. mars.

Studentene leverer opptaksdokumentene til eksamen https://obs.atauni.edu.tr/ de kan få det fra. Midterm (visum) eksamensopptaksdokument kan også fås fra AtaMeta-applikasjonen "Eksamensprosedyrer" etasje.

Når avholdes ATA AÖF-eksamenen i 2022?

ATA AÖF siste semestereksamener vil bli avholdt 28. mai 2022 og 29. mai 2022.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar