ASDEP Intervjuresultater Forespørselsskjerm

ASDEP-intervjuresultater
ASDEP-intervjuresultater

Når vil ASDEP-intervjuresultatene bli kunngjort i 2022? Svaret på spørsmålet er blant spørsmålene. I siste liten uttalelse på den offisielle sosiale mediekontoen til departementet for familie- og sosialtjenester, ble det kunngjort at resultatene av det muntlige ASDEP-intervjuet ble kunngjort. Har ASDEP-intervjuresultater blitt annonsert? Rekruttering av 4.175 XNUMX personell….ASDEP-intervjuresultater har blitt annonsert! Vi svarte på spørsmålene dine som i denne artikkelen.

I forrige utlysning fra Familie- og sosialdepartementet ble det opplyst at det skulle rekrutteres 4175 personell. Minister Derya Yanık kunngjorde på sin sosiale mediekonto at resultatene av intervjuene ble kunngjort.

Minister Yanık: «Resultatene av den muntlige eksamenen vi gjennomførte for rekruttering av innleid personell fra vårt departement har blitt publisert på nettstedet vårt. Jeg ønsker suksess til alle mine nye kollegaer som har bestått eksamen. Sammen skal vi tjene 85 millioner. Velkommen, du brakte rekker.» sa.

I kunngjøringen fra departementet: «For 06.01.2022 stillinger utlyst 4175 er evalueringene av den muntlige innleide rekrutteringseksamen avholdt mellom 02.03.2022 og 12.04.2022 fullført. Innleid personell rekruttering muntlig eksamensresultater vil være synlige på karrieredøren, og resultatene vil bli sendt til kandidatene via e-post. En kunngjøring vil bli gjort for preferansene. ble det sagt.

I den publiserte utlysningen ble det opplyst at det vil bli rekruttert personell til følgende stillinger:

 • Familiestøttepersonell (4/B) (ASDEP),
 • Sosialarbeider (4/B),
 • Psykolog (4/B) ,
 • Fysioterapeut (4/B),
 • Barns utvikling (4/B) ,
 • Kostholdsekspert (4/B),
 • Lærer (4/B),
 • Advokat (4/B),
 • Sykepleier (4/B),
 • Annet helsepersonell,
 • Kontoransatt,
 • Hybelledelsens stab (4/B).

For skjermbildet ASDEP-intervjuresultater her Klikk her!

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar