Generaldirektoratet for kystsikkerhet vil rekruttere 1 tidligere straffedømt arbeider

Generaldirektoratet for kystsikkerhet
Generaldirektoratet for kystsikkerhet

Generaldirektoratet for kystsikkerhet tar 1 arbeider. Søknadsfristen er kunngjort til 14. mai 2022.

I uttalelsen fra Generaldirektoratet for kystsikkerhet i Offisiell Gazette, "Permanent arbeidstakerstatus på 1 person vil bli rekruttert i den tidligere straffedømte/tmy-kvoten." Det ble sagt.

Søknader om kunngjøringene vil bli gjort gjennom det tyrkiske arbeidsbyrået. Kunngjøringer vil bli publisert på internettadressen til det tyrkiske arbeidsbyrået, esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx.

Søknadene til de kandidatene som ikke oppfyller søknadsvilkårene som er kunngjort i kandidatlistene som sendes til institusjonen vil bli dømt som ugyldige Søknader til institusjonen vil være ugyldige. Søknader kan gjøres på nettsiden til den tyrkiske arbeidsformidlingen eller ved å besøke tjenestesentrene til den tyrkiske arbeidsformidlingen under søknadsprosessen Sted, tidspunkt og dato for muntlig eksamen/intervju vil bli annonsert separat av det tyrkiske arbeidsbyrået etter de endelige listene er mottatt.

For detaljer om annonse KLIKK HER

Eksamensemner og poengsum for kontoransatte (offiser):

  • Tyrkias grunnlov (20 poeng)
  • Ataturks prinsipper og revolusjonshistorie (20 poeng)
  • Oppgaver fra departementet for transport og infrastruktur og generaldirektoratet for kystsikkerhet (20 poeng)
  • Arbeidslov nr. 4857 (20 poeng)

Det gjøres over totalt 20 poeng, inkludert generell kultur (100 poeng). For å regnes som bestått på eksamen må det aritmetiske gjennomsnittet av poengsummene gitt av medlemmene i eksamensstyret være minst 60. Suksessscore til kandidatene som grunnlag for oppgaven; Det vil bli bestemt ved å ta det aritmetiske gjennomsnittet av den muntlige eksamenspoengsummen laget av institusjonen og KPSS-poengsummen og vil bli annonsert på institusjonens nettside. Dersom kandidatenes suksesspoeng er det samme som grunnlaget for tilsetting, prioriteres den med høyere KPSS-score. For å regnes som bestått på eksamen for alle kandidater som ikke krever KPSS, må det aritmetiske gjennomsnittet av poengsummene gitt av styremedlemmene i muntlig eksamen være minst 60. For disse kandidatene utgjør resultatet av muntlig eksamen (intervju) suksessskåren som ligger til grunn for tilsetting. Fra den høyeste suksessscore vil antallet hovedkandidater som skal utnevnes og reservekandidatene like mye som antallet av de opprinnelige kandidatene bli bestemt. Listene over hoved- og vikarkandidater vil bli kunngjort på institusjonens hjemmeside og det vil ikke bli gitt skriftlig melding til kandidatene som står på listen.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar