Generaldirektoratet for motorveier vil rekruttere 1 tidligere straffedømt arbeider

Generaldirektoratet for motorveier
Generaldirektoratet for motorveier

GENERELT DIREKTORATET FOR HIGHVEYS 3. REGIONALDIREKTORAT ARBEIDSPLASSER SOM SKAL ANSETES MED EN KONTINUERLIG ANSETNINGSAVTALE MED SIN ubestemt varighet; TOTALT 1 (ÉN) ERFAREN dømt ELLER SKADET (TMY) ARBEIDER SOM IKKE VIL VURDERES I KAMPEN MOT TERRORIST.

Tyrkias Arbeids- og ansettelsesbyrå provinsielle direktorat vår forespørsel vil bli kunngjort den 09 og vil forbli i den åpne stillingsannonsen i 05 dager.

Kandidater som oppfyller etterspørselsbetingelsene, kan søke fra provins- / avdelingsdirektoratet for det tyrkiske arbeids- og arbeidsformidlingen eller via internettadressen iskur.gov.tr ​​innen fem dager fra publiseringsdatoen.

For detaljer om annonse KLIKK HER

Poengene som kandidatene som ønsker å søke blir vurdert, er spesifisert i vilkårene og forklaringsdelen som skal søkes etter dem som vil bli tatt som tidligere domfelt-TMY nedenfor.

Generaldirektoratet for motorveier vil ta tidligere dømte arbeidere

Vilkår og forklaringer som skal søkes for de som vil bli rekruttert som tidligere straffedømte-TMY-arbeidere:

1. Kandidater som oppfyller vilkårene for kunngjøringen; Innen 5 dager fra datoen for publisering av annonsen kan du søke via lenken "Jobbsøker" på internettadressen esube.iskur.gov.tr​ved å logge på med TR ID-nummer og passord. I tillegg kan det søkes fra servicepunktene og Alo 170-linjen. Når søknadsfristen faller sammen med ferien, forlenges søknadene til utløpet av neste virkedag.

2. Selv om de er benådet, forutsatt at de ikke er dømt for forbrytelser mot statens sikkerhet, forbrytelser mot den konstitusjonelle orden og denne ordens funksjon, forbrytelser mot nasjonalt forsvar, forbrytelser mot statshemmeligheter og spionasje, seksuelle overgrep eller seksuelle overgrep av et barn; underslag, underslag, bestikkelser, tyveri, bedrageri, dokumentfalsk, tillitsbrudd, uredelig konkurs, budrigging, rigging av handlingen, eiendom som følge av kriminalitet, som er dømt til fengsel i ett år eller mer for en forsettlig forbrytelse , eller uavhengig av straffetiden.Blant dem som er dømt for hvitvasking eller smugling, de som har fullført straffen, de som har fått betinget straff, de som er prøveløslatt, de som nyter godt av prøvetiden, de som dokumenterer status med en tidligere domfeltattest, eller de som er skadet uten å bli ansett som funksjonshemmede i kampen mot terrorisme: Militærtjenestelov nr. 21 datert 6 eller 1927. De som ble skadet uten å være ufør som en resultat av årsaken og virkningen av terrorhendelsene oppført i artikkel 1111 i antiterrorloven datert 16/6/1927 og nummerert 1076 mens de utfører sin militærtjeneste, som er innenfor rammen av loven om reserveoffiserer og reservemilitære offiserer datert. og nummerert 12 (endret setning: OG-4 /1991/3713-21) helserapport v e å dokumentere situasjonen deres (endret uttrykk: OG-6/8/2014-29080) med et kommandobrev som viser at de ble skadet i kampen mot terrorisme,

Tyrkisk utenlandsk adel nr. 3.2527 av dem kan fritt yrke og kunst i Tyrkia, offentlige, private organisasjoner eller påvirke bestemmelsene i lov om registrering Å være ansatt i virksomheten for å være en tyrkisk statsborger, for å være i aldersgruppen 18-40,

4. Ikke fratatt offentlige rettigheter, (TCK artikkel 53 / a)

5. Etter å ha fullført militærtjeneste, fritatt eller utsatt (for mannlige kandidater),

6. For å ha tatt KPSS-eksamenen (for forespørsler på tilknyttet og lavere nivå),

7. Ikke mottar pensjon, alders- eller uførepensjon fra noen sosialinstitusjon,

8. Kandidater skal ikke ha noe hinder for å jobbe på skift.

9. Kandidater skal ikke ha noen helseproblemer som hindrer dem i å utføre sine oppgaver kontinuerlig. (De som lykkes i eksamen og er utnevnt, vil bli ansatt som rettarbeider.)

10. Kandidater må ha ønsket utdanningsstatus og spesielle forhold i samsvar med den påkrevde tittelen fra den siste søknadsdagen.

11. Rett til å gå opp til eksamen med dato, klokkeslett og sted for eksamen. kazanKandidatene vil bli annonsert i kunngjøringsdelen av institusjonens nettside (www.kgm.gov.tr). Denne kunngjøringen har karakter av varsling, og ingen separat melding vil bli gitt til adressen til de berørte personene via post.

12. Kandidater i den endelige listen for muntlig eksamen; hvilke dokumenter du skal sende inn, dokumentleveringssted, datoer og annen informasjonsprosedyre vil bli kunngjort senere i kunngjøringsseksjonen på nettstedet til vårt generaldirektorat (www.kgm.gov.tr), ytterligere skriftlige varsler vil ikke bli gjort til kandidatene.

13. Som et resultat av den muntlige eksamen, kandidatene som lykkes som originale og erstatning; Det vil bli kunngjort i kunngjøringsseksjonen på nettstedet til vårt generaldirektorat (www.kgm.gov.tr), og kandidatene vil ikke bli varslet skriftlig.

14. Vi forbeholder oss retten til å ugyldiggjøre søknaden til de som gir falske dokumenter eller avgir en erklæring, om å ta rettslige skritt angående kansellering av rekrutteringsprosessen, om å sende inn en strafferettslig klage mot disse personene til Statsadvokatembetet for å anvende de relevante bestemmelsene i den tyrkiske straffeloven.

15. Den utnevnte medarbeideren vil ikke kunne be om overføring (oppdrag) til arbeidsplasser i en annen provins på 5 år.

16. De som ansettes vil bli ansatt med en bar lønn på TL 274.96. Prøvetiden for arbeiderne som skal rekrutteres er 60 dager; De som stryker innenfor prøvetiden vil få sitt arbeidsforhold avsluttet.

17. I tilfelle kandidatene som består eksamen ikke oppfyller ovennevnte krav, vil eksamenene deres være ugyldige.

18 Fra kunngjøringen av resultatene, kan kandidatene innvende seg mot eksamensnemnda innen 5 (fem) virkedager. Anke avgjøres innen 5 (fem) virkedager etter å ha kommet fram til Eksamenstyret og varslet den berørte skriftlig. Begjæringen som ikke har tyrkisk republikk ID-nummer, navn, etternavn, signatur og adresse, og klagene fremsatt via faks og klagene fremsatt etter utløpet, blir ikke vurdert.

19. Rett til å tiltre kazanKandidatene vil personlig sende inn de forespurte dokumentene frem til datoen som spesifiseres senere. Søknader som sendes med post, last eller bud vil ikke bli vurdert. Men de som ikke kan gå for å sende inn dokumentene sine på grunn av sykdom eller fødselsunnskyldning (forutsatt at de fremlegger fødselsmelding eller sykdomsmelding som angir status), vil kunne levere dokumentene sine gjennom sine pårørende. Kandidater hvis dokumenter er mottatt, vil få en skriftlig melding om å starte sine oppgaver. Fødsel, sykdom osv. de som ikke kan komme av grunner; Hvis de dokumenterer denne situasjonen, vil de få lov til å starte sine oppgaver etter utløpet av deres juridiske unnskyldninger. De som ikke begynner i arbeid innen 15 dager til tross for tiltredelse, som slutter i jobben innen prøveperioden, som ikke leverer dokumenter innen den angitte fristen, som gir fra seg eller som er fast bestemt på ikke å oppfylle søknadsvilkårene, oppnevnes fra kl. reservelisten i samsvar med bestemmelsene i nevnte forordning.

20. De som bor i provinsene og distriktene Konya, Karaman, Aksaray og Afyonkarahisar kan søke etter arbeidskraft.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar