The Future of the Railway er fokusert i Jordan under ledelse av TCDD

The Future of the Railway er fokusert i urdu under ledelse av TCDD
The Future of the Railway er fokusert i Jordan under ledelse av TCDD

Metin Akbaş, daglig leder for Republikken Tyrkias statlige jernbaner (TCDD), dro til Jordan for møte i International Union of Railways (UIC) Midtøsten Regional Board (RAME). Metin Akbaş, som skal lede møtet hvor trinnene som skal tas for utvikling av jernbaner i verden og regionale samarbeidsstudier vil bli diskutert, vil også dele kunnskapen om TCDD med medlemslandene.

Med samferdsels- og infrastrukturdepartementets visjon representerer TCDD jernbanen på den internasjonale arenaen ved å dele sin kunnskap og erfaring for å oppnå positive resultater for landet vårt. TCDDs daglige leder Metin Akbaş, som utfører koordinert arbeid med landene i regionen, holder samtaler i Amman, Jordans hovedstad. På det 29. møtet til RAME, ledet av Metin Akbaş, vil trinnene som skal tas for fremtiden til jernbaner i verden bli undersøkt. Akbaş vil møte representantene for jernbaneorganisasjonene til RAME-medlemslandene i regionen for å gjennomgå utviklingen i jernbanesektoren i regionen, budsjettet til det regionale styret, aktivitetene som er utført og planlagt å bli utført og gjeldende medlemmenes muligheter. På møtet vil fremtidsrettede aktiviteter bli delt basert på TCDDs 166 år med kunnskap, erfaring, evner og situasjoner. Mange temaer som "RAME Railway Vision 2050"-studiene, som vil tjene som veiledning, vil bli diskutert.

På møtene vil den aktuelle utviklingen og skritt som skal tas angående bilaterale relasjoner med medlemmene i landene i regionen bli evaluert.

Dette lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar