Kinas Tianzhou 4 lastebil forankret med romstasjon

Jinnin Tianzhou lastebil forankret med romstasjon
Kinas Tianzhou 4 lastebil forankret med romstasjon

Kinas lasteromfartøy Tianzhou-4 har vellykket dokket til kjernemodulen til landets romstasjon under bygging.

Lastebilen Tianzhou-4, sendt ut i verdensrommet fra Wenchang Space Launch Center i Hainan-provinsen sør i Kina, nådde Tianhe, kjernemodulen til romstasjonen etablert av Kina i bane rundt jorden. Tianzhou-14 hadde med seg nødvendig utstyr og materiell for det 3-måneders oppdraget til de 6 taikonautene som skulle sendes til stasjonen med Shenzhou-4 i juni, og la til kai i Tianhe. Dokkingprosessen tok omtrent 6,5 timer som følge av bruk av rask teknologi. Den 10.6 meter lange lastebilen leverte utstyr og forsyninger til Shenzhou-14-oppdraget til den nå tomme Tianhe.

Ytterligere fem romflyvninger vil finne sted i år for å fullføre byggingen av Kinas romstasjon.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar