Hvem er Dursun Özbek, tidligere president i Galatasaray, hvor gammel er han og hvor er han fra?

Hvem er Dursun Ozbek, tidligere president i Galatasaray, hvor gammel er han og hvor er han fra?
Hvem er Dursun Özbek, tidligere president i Galatasaray, hvor gammel er han og hvor er han fra?

Det ble påstått at tidligere Galatasaray-president Dursun Özbek bestemte seg for å stille til presidentvalget som var planlagt til 4.-11. juni. Dursun Özbek, som var blitt spurt av mange navn i samfunnet om å være kandidat før 30. april, fant det ikke riktig å være kandidat på det tidspunktet. Det ble hevdet at Özbek, som gikk på basketballkampen til Galatasaray og fikk stor kjærlighet fra fansen, bestemte seg for å bli en kandidat etter denne begivenheten.

Hvem er Dursun Özbek, hvor gammel er han og hvor er han fra?

Dursun Aydın Özbek (født 25. mars 1949, Şebinkarahisar), tyrkisk forretningsmann, er den 36. presidenten i Galatasaray SK. Han ble uteksaminert fra Galatasaray High School og ITU Mechanical Engineering. Ozbek, som har operert i bilsektoren siden 1974, har operert som både investor og operatør i reiselivssektoren siden 1988 med Nippon og Point Hotel-kjeder i Istanbul og Ankara, og i Antalya med Kimeros og Mabiche-hoteller. Han er gift og har to barn.

Özbek, som var i ledelsen av Ünal Aysal i 2011, ble senere fjernet fra styrelisten fordi han glemte klubbkontingenten det året. I 2014 ble han valgt inn i styret for Galatasaray SK under ledelse av Duygun Yarsuvat og ble nestleder. Som et resultat av Galatasaray Sports Clubs ordinære generalforsamling som ble holdt 23. mai 2015, ble han den 2800. presidenten i Galatasaray med 36 stemmer.

Han ble valgt som president for klubbforeningen på møtet i stiftelsen klubbforening 11. august 2017.

Galatasaray Sports Club tapte mot sin rival Mustafa Cengiz på den ekstraordinære generalforsamlingen som ble holdt 20. januar 2018. Han trakk seg fra Galatasarays presidentskap og klubbunionspresidentskap.

Özbek, som var en kandidat igjen, fikk 26 stemmer på Galatasaray 2018. ordinære generalforsamling som ble holdt 101. mai 1361 og fullførte valget som nummer to.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar