Mutlu Battery byttet batteriene til East-West Friendship Rally-kjøretøyer

Mutlu Aku byttet batteriene til East West Friendship Rally-kjøretøyer
Mutlu Battery byttet batteriene til East-West Friendship Rally-kjøretøyer

Tyrkia er vertskap for et av de viktigste stevnene i verden for 9. gang mellom 18. og 16. mai i år. Den "16. Tyrkia-etappen av Europa-Orient East-West Friendship and Peace Rally startet med organisasjonen som ble holdt på Sultanahmet-plassen i Istanbul. Batteriene til kjøretøy på 20 år og over som deltok i konkurransen ble målt av Mutlu Battery Mobile Teams, og batteriene med lav ytelse ble erstattet med nye. I tillegg var aktivitetene som ble organisert for deltakerne under seremonien også underholdende øyeblikk. Organisasjonen, som beskrives som et eventyrrally i stedet for et hastighetsbasert løp, er et av de ledende bilsportsløpene i Europa. Gamle biler med en verdi på under 1.100 euro deltar i rallyet.

Konkurrenter vil passere gjennom 23 byer i Tyrkia.

I år deltok 10 lag, 15 kjøretøy og 50 konkurrenter fra 100 land i løpet, noe som gir positive bidrag til korrekt promotering av Tyrkias turistiske, naturlige, kulturelle og historiske verdier før EU-borgere og mot EU-medlemskap. Rally; Den består av 3 etapper: Europa/Balkan, Tyrkia og Midtøsten-ruten. Europa og Balkan-ruten: består av Tyskland, Belgia, Østerrike, Italia, Slovenia, Ungarn, Serbia, Romania, Bulgaria. Tyrkia-rute: Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Istanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Karabük, Tosya - Kastamonu, Çankırı, Çorum, Ankara, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Nevadocia, - Cappyesin, Osakaşehir, - Cappyesin, Gayesin – Anamur dekker Alanya-Antalya-linjen. Midtøsten-ruten, som er siste etappe i løpet, består av Israel, Palestina og Jordan, som er målet.

Administrerende direktør Deniz Şeker: "Vi er et broland mellom kontinenter"

Deniz Şeker, administrerende direktør i Mutlu Akü, uttalte at Mutlu Battery er et av de mest forankrede selskapene født i Tyrkia, parallelt med det faktum at Tyrkia er et land som forener kontinentene Asia og Europa, og at det er viktig for dem å støtte slike organisasjoner.Det er et veldig spesielt sted med sin geografiske plassering så vel som sin kulturelle arv. Vi kan si at det er det uunnværlige landet til slike internasjonale organisasjoner med sin fordel som forbinder kontinenter med broer. På den annen side, som et selskap som er født her i landet og eksporterer til dusinvis av land på mange kontinenter, er det en stor ære for oss å delta i Øst-Vest Friendship Rally. Vi vil fortsette å støtte slike organisasjoner i fremtiden. Som Mutlu Battery ønsker vi trygge reiser og suksess til alle konkurrenter som deltar i Friendship and Peace Rally.» brukte setningene.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar