Nedtellingen har startet for Automechanika Istanbul 2022

Nedtellingen har startet for Automechanika Istanbul
Nedtellingen har startet for Automechanika Istanbul 2022

Automechanika Istanbul, den største internasjonale varemessen i Automechanika-regionen, verdens ledende messemerke i ettermarkedsindustrien for biler, arrangeres på Istanbul TUYAP Fair Center 2.-5. juni 2022. Forberedelsene til messen, som vil bli holdt i samarbeid med Messe Frankfurt Istanbul og Hannover Fairs Tyrkia, fortsetter for fullt.

Automechanika Istanbul 2022, den viktigste møteplattformen til bilindustrien, som er lederen for tyrkisk eksport, tilbyr et miljø der teknologisk utvikling og trender vil bli delt gjensidig for profesjonelle innen bilindustrien i tillegg til de nye produktene og tjenestene som vises. Mens registreringene til Automechanika Istanbul 2022-messen fortsetter, er det sikkert at utstillere fra 24 forskjellige land og 6 landspaviljonger vil finne sted i år. Globale gigantselskaper som Renault og Peugeot vekker oppmerksomhet blant de nye deltakerne på 2022-messen.

Automechanika Academy, som inkluderer et bredt spekter av produkter som dekker alle underoverskrifter i bilindustrien fra A til Å, presentasjoner og samtaler om e-mobilitetsteknologier; Arrangementer, konkurranser, workshops og viktigst av alt, Automechanika Istanbul 2022, hvor fagfolk fra hele verden vil ha forretningsmøter ansikt til ansikt, fokuserer også på fremtiden for mobilitets- og logistikkteknologier.

Den siste messen i november gikk over all forventning

Til tross for pandemiene og internasjonale reiserestriksjoner, ble Automechanika Istanbul reorganisert etter en lang pause i november 2021 og var vert for totalt 652 utstillere og 32.758 27.876 profesjonelle besøkende. Automechanika Istanbul Plus, som 2 XNUMX brukere fikk tilgang til via den digitale plattformen samtidig med dette spesielle møtet på messeområdet, viste igjen sin betydning for bilindustrien etter en pause på mer enn XNUMX år på grunn av pandemien.

Maksimal effektivitet vil oppnås fra den fysiske messen med de digitale plattformfunksjonene.

For å støtte selskapene som skal delta på Automechanika Istanbul 2022-messen er det utarbeidet en ny digital pakke der selskapene kan presentere alle sine produkter i detalj og nå sine potensielle kunder direkte, ligge et skritt foran konkurrentene og organisere B2B-møter med målbesøkende. Med denne digitale plattformpakken vil utstillere kunne fremstå på den mest synlige måten i alle søkesystemer, konferanser og plattformen, og de vil kunne øke antall besøkende under messen.

Besøksregistrering fortsetter!

Alle fagfolk i bilindustrien som ønsker å besøke Automechanika Istanbul, som vil bli holdt på Istanbul TÜYAP messe- og kongressenter 2.-5. juni, kan enkelt motta inngangskortene sine via e-post ved å fullføre den gratis besøksregistreringsprosessen på den offisielle nettsiden til Automechanika Istanbul. Med interesseområdene spesifisert under registreringen, vil besøkende kunne gjennomgå firmaforslagene med produktgruppene de leter etter, organisere sine møter under messen ved å avtale med dem før messen, og enkelt kommunisere etter messen, takket være B2B-matching-systemet.

Hygienekonseptet som skal implementeres på Automechanika Istanbul 2022 ble også justert. I samsvar med forskriften kunngjort av TR Handelsdepartementet; Søknader som HES-kodekontroll, vaksinasjonsbevis eller febermåling vil ikke bli gjort ved inngangen til messeområdet. Under messen, hvor bransjefolk fra hele verden kommer sammen, anbefales det å bruke masker innendørs når sosial avstand ikke kan oppnås.

Partnere og støttespillere

AASA – After Sales Automotive Suppliers Association, APRA – Automotive Parts Remanufacturers Association, AKÜDER- Accumulator and Recycling KazanIM Industrialists' Association, ASA - Automobile Service Equipment Manufacturers and Importers Association (Tyskland), AUS Tyrkia - Intelligent Transportation Systems Association, BEM - German E-Mobility Association, EGEA - European Garage Equipment Association (Belgia), FIGIEFA - Automotive Aftermarket Distributors ( Belgia), HDMA – Heavy Duty Vehicle Manufacturers Association, Composite Manufacturers Association, MEMA – Engine Equipment Manufacturers Association, OAC – Overseas Automotive Council, OIB – Uludağ Automotive Industry Exporters Association, OSS – Automotive Aftermarket Products and Services Association, OTAM- Automotive Technologies Research og utviklingssenter, TAYSAD – Vehicle Supply Manufacturers Association, TEHAD- Turkish Electric and Hybrid Vehicles Association, Italian Chamber of Commerce Association i Tyrkia, ITO – Istanbul Chamber of Commerce, TOBFED- Turkish Automotive Maintenance Associations Federation, TOSFED – Turkish Automobile Sports Federation, ZDK – Tyskland Tysklands forbund for motorindustri og reparasjoner, KOSGEB – små og mellomstore bedrifter Advanced Development and Support Administration, IBIS – International Bodyshop Industry Symposium

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar