Sammenligning av ERP-programvare

Sammenligning av ERP-programvare

Ting å vite om SaaS ERP og Cloud ERP, som blir sett på som et viktig valg i overgangen til bedriftsressursplanleggingssystemer, og likhetene og forskjellene mellom de to systemene diskuteres.

ERP-systemer (Enterprise Resource Planning) er modulær forretningsprogramvare designet for å behandle og kjøre bedriftsdata. I bedriftsteknologiens pre-cloud-æra kjørte ERP-systemer på bedriftens egne servere, og administrasjonen av systemet ble håndtert av bedriftens IT-avdeling. SaaS ERP, som kan defineres som en annen type ERP som dukket opp fra Cloud ERP og dens utvikling, letter arbeidet til institusjoner med forskjellige fordeler.

Når det er nødvendig å velge mellom Cloud ERP og SaaS ERP, må institusjoner bestemme seg ved å vurdere sine egne behov.

Hva er Cloud ERP?

Cloud ERP, som kan brukes som åpen eller privat (lukket) som i cloud computing, tilbyr ERP-programvare lagret og administrert på eksterne servere til institusjoner. Organisasjoner kan betale Cloud ERP-leverandører basert på funksjonene de bruker og de spesifikke ressursene de trenger.

Cloud ERP-systemer gir bedre skalerbarhet sammenlignet med tradisjonelle ERP-implementeringer ved å tilby organisasjoner muligheten til å legge til ekstra ressurser og fjerne ubrukte. I denne typen, hvor tjenesteleverandøren er ansvarlig for maskinvaren og programvaren til systemet, kan institusjoner få tilgang til dataene i sanntid. Enterprise-brukere får tilgang til Cloud ERP-programvare over Internett. På denne måten kan bedrifter dele data lettere. Å jobbe med leverandører, partnere og kunder blir enklere. Systemsikkerheten som kreves for beskyttelse av sensitive data, bestemmes av tjenesteleverandøren. Avhengig av funksjonene og ressursene som er valgt, kan Cloud ERP brukes til en lavere kostnad enn en tradisjonell ERP-programvare.

Noen Cloud ERP-systemer tilbyr like mye kontroll som lokale ERP-systemer. Dette krever imidlertid å betale høyere priser for avansert programvare.

Hva er SaaS ERP?

Med SaaS ERP-systemer er det ikke nødvendig å kjøpe ERP-programvare som med ERP på stedet eller i skyen. I stedet er det mulig å bruke det som en tjeneste og også å dra nytte av disse tjenestene som tilbys over internett med pris per bruker. Fordi SaaS ERP kjører på tjenesteleverandørens servere, utføres også planlagte programvareoppdateringer automatisk med jevne mellomrom.

SaaS ERP-programvare fungerer i SaaS-arkitekturer med flere leietakere. Mens tjenesteleverandøren oppbevarer dataene til leietakerinstitusjonene for tjenesten separat; alle institusjoner drar nytte av den samme programvaren, støtter arkitekturen og databasen.

Hovedfordelen med SaaS ERP-systemet er at programvaren kan brukes umiddelbart uten behov for installasjon. I dette systemet utføres IT-styringen i sin helhet under tjenesteleverandørens ansvar. SaaS ERP-programvare, som gir systemsikkerhet for bedrifter, lavere IT-kostnader, beskyttelse mot farer og feil, tilbyr ikke like brede muligheter som Cloud ERP på tilpasningssiden. I tillegg til multi-tenant-systemet, SaaS ERP Engangsmodeller tilbys også til leverandører. Disse høykostnadssystemene gir høyere sikkerhet og personvern. I SaaS ERP deler ikke institusjoner programvaren og databasen med noen.

Hos Zinger Stick Software er canias4.0 et fullt integrert og tilpasningsdyktig ERP-system for bedrifter i alle størrelser. Enterprise Resource Planning-systemet kan brukes i både tradisjonelle og tilpassede former avhengig av bedriftens behov. ERP-programvare lar bedrifter strømlinjeforme forretningsprosessene sine og opprettholde konkurransestrukturen, takket være et rammeverk for programvareutvikling med åpen kildekode som gir ubegrenset fleksibilitet.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar