TurkStat skal rekruttere 14 innleide informatikkpersonell

Tyrkisk statistisk institutt
Tyrkisk statistisk institutt

Offisiell Gazette datert 375/6/31 og nummerert 12, basert på tilleggsartikkel 2008 i lovdekret nr. 27097 (fjorten) kontraktsfestet informatikkpersonell vil bli rekruttert i henhold til artikkel 8 i "Forskrift om prinsipper og prosedyrer for ansettelse av Innleid informatikkpersonell i storskala informasjonsbehandlingsenheter i offentlige institusjoner og organisasjoner".

For detaljer om annonse KLIKK HER

ANVENDELSESVILKÅR

a) For å bære de generelle vilkårene som er angitt i artikkel 657 i tjenestemennloven nr. 48,

b) For å uteksaminere seg fra fireårig datateknikk, programvareteknikk, elektroteknikk, elektronikk, elektro- og elektroniskteknikk og industriingeniøravdelinger ved fakultetene eller fra høyere utdanningsinstitusjoner i utlandet hvis ekvivalens er akseptert av Rådet for høyere utdanning,

c) Annet enn de som er spesifisert i bokstav b), fra ingeniøravdelingene ved fakulteter som gir fireårig utdanning, avdelinger for realfag-litteratur, utdannings- og utdanningsvitenskap, avdelinger som gir utdanning om datamaskiner og teknologi, og statistikk, matematikk- og fysikkavdelinger, eller fra en hybel som er godkjent av Høyskolerådet for å uteksaminere seg fra andre høyere utdanningsinstitusjoner enn (kan søke stillinger som vil bli utbetalt inntil 2 ganger månedlig bruttolønnstak for kontrakt)

ç) Ha minst 3 års yrkeserfaring innen programvare, programvaredesign og utvikling og styring av denne prosessen, eller i installasjon og administrasjon av store nettverkssystemer, for de som ikke kan overstige det dobbelte av lønnstaket, og minst 5 år for andre
å bli funnet. (Ved å fastsette yrkeserfaring; som IT-personell er det dokumentert at de er fast ansatte underlagt lov nr. 657 eller avtalte tjenester underlagt artikkel 4 (B) i samme lov eller lovdekret nr. 399, samt IT-personell i arbeiderstatus ved å betale premie til trygdeinstitusjonene i privat sektor.) tjenesteperioder er tatt i betraktning.)

d) Forutsatt at de har kunnskap om maskinvaren til periferiutstyr og sikkerheten til den etablerte nettverksadministrasjonen, må de bekrefte at de kan minst to av gjeldende programmeringsspråk.

e) For mannlige kandidater, å bli utskrevet fra militærtjeneste, fritak eller ikke ha noen sammenheng med betingelsen om at det er utsatt i minst 1 (ett) år fra fristen.

Søknadsfrist

Applikasjoner, Tyrkia Statistikk Authority nettstedet http://www.tuik.gov.tradresinde Etter at jobbforespørselsskjemaet er fylt ut fullstendig og korrekt, sammen med de andre dokumentene, frem til slutten av arbeidsdagen (01:06) senest 2022/18/00, vil Tyrkias statistiske institutts presidentskap, Mahallesi Necatibey Caddesi No: 114 06420 Ministries Çankaya/ANKARA Det vil skje ved håndlevering til presidentskapet for Statistical Institute, Personal Department eller per post på adressen som er oppgitt på fristen. Søknader mottatt etter denne datoen på grunn av postforsinkelser og andre årsaker, samt de som sender inn manglende dokumenter eller usignerte jobbforespørselsskjemaer vil ikke bli vurdert.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar