Tyrkisk militær redder bangladeshiske migranter fast på havet utenfor Libya

Tyrkisk militær redder bangladeshiske migranter fast på havet utenfor Libya
Tyrkisk militær redder bangladeshiske migranter fast på havet utenfor Libya

En båt ble oppdaget 5. mai 2022, utenfor kysten av Misrata, Libya av fregatten TCG GÖKÇEADA, som tjenestegjorde i den tyrkiske marineoppgavegruppen. Båten, som ble funnet å ha 17 irregulære migranter halvt bevisstløse, ble grepet inn og migrantene ble tatt ombord umiddelbart.

I kontrollen utført av legen om bord; Det ble fastslått at 12 personer var ved god helse og 4 personer var bevisstløse. En migrant kunne derimot ikke reddes til tross for all innsats fra helsepersonellet vårt og døde.

Det ble fastslått at immigrantene, hvis behov ble dekket med nødvendig legehjelp, var fra Bangladesh og hadde vært til sjøs i 10 dager. De reddede irregulære migrantene ble overlevert til libyske myndigheter i Homs havn som et resultat av den etablerte koordineringen.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar