The Machines of the World vil bli produsert i Sivas

Verdens maskiner vil bli produsert i Sivas
The Machines of the World vil bli produsert i Sivas

Grunnlaget for fabrikken som skal etableres av Tezmaksan, Tyrkias leder innen maskinverktøyindustrien og det nest største selskapet i Europa, i Sivas med en investering på 15 millioner euro, ble lagt 10. mai 2022. I fabrikken, som er planlagt bygget med en miljøvennlig bærekraftig arkitektur i Sivas Nuri Demirağ Organized Industrial Zone, er sysselsettingen rettet mot 70 personer i første fase. Med den nye fabrikken hvor CNC-maskinverktøy skal produseres med robotiserte automasjonssystemer, har selskapet som mål å øke sin produksjonskapasitet med 10 ganger og eksportere 10 millioner euro i første omgang.

Tezmaksan, som har vært løsningspartneren til den tyrkiske industrien i mer enn 40 år, har lagt til en ny til sine investeringer. Grunnlaget for Tezmaksan-fabrikken, hvor produksjon av CNC-maskiner vil bli laget med robotautomatisering, ble lagt i går i Sivas Nuri Demirağ organiserte industrisone.

Ved å holde åpningstalen ved seremonien som ble holdt med deltakelse av Sivas-guvernør Salih Ayhan, Sivas varaordfører Turan Topgül, Sivas industri- og handelspresident Mustafa Eken og mange gjester, sa Tezmaksan styreleder Mustafa Aydoğdu, "Tezmaksan, som vi etablert for 40 år siden, er i dag i Tyrkia.Jeg er veldig stolt på vegne av meg selv, min familie og mine kolleger over at det er det første og det nest største selskapet i Europa. Vi dro ut fra Sivas og kom til Sivas igjen for å investere 40 år senere. Og da hans styrke ble lagt til, tok drømmen vår slutt,» sa han.

Mål «Sterk Sivas, Sterk Tyrkia»

Etter Aydoğdu uttalte Sivas-guvernør Salih Ayhanda Nuri Demirağ at den organiserte industrisonen er en investerings- og produksjonsbase som bestemmer fremtiden til Sivas, og at fabrikkgrunnlaget, som ble lagt med den intense etterspørselen fra investorer, er de mest åpenbare indikatorene på dette. «I dag legger vi grunnlaget for fabrikken til vårt selskap Tezmaksan, som er ledende innen sitt felt i Tyrkia. Tezmaksan, som produserer basismaskineriet og arbeidsbenkene i produksjonen, spesielt robotteknologi, blir en fabrikk som så å si etablerer en fabrikk.Jeg vil også gratulere våre forretningsfolk som har tatt ansvaret for et land med økende velferd nivå. Med vårt motto "Strong Sivas, Strong Tyrkia", vil vi fortsette å være en by som skaper merverdi for landet vårt innen industri så vel som i alle sektorer."

CNC-modeller som ikke er laget i Tyrkia vil også bli produsert i den nye fabrikken.

Hakan Aydoğdu, daglig leder i Tezmaksan, delte detaljene om fabrikkinvesteringen under seremonien og kom med følgende uttalelser: «Som en institusjon som har tjent maskinindustrien i mer enn 40 år, hadde vi en gjeld til hjembyen vår, Sivas og vi måtte være et eksempel for alle. "Hvorfor ikke Sivas for vår nye fabrikk?" vi sa. Vi begynte å snakke om dette for fire år siden, og i dag tok vi et veldig viktig skritt for fabrikken vår. På kort sikt planlegger vi å øke CNC-maskinens produksjonskapasitet med 10 ganger med robotiserte automasjonssystemer, samt å utvide eksportpotensialet vårt og åpne opp for nye markedsplasser.Med en investering på 15 millioner euro og en fabrikkkonstruksjonskostnad på 30 millioner TL ble byggingen av fabrikken vår, som vi har forklart grunnlaget for, fullført i Sivas Nuri Demirağ Organisert industrisone. Vi vil bygge på dekar med land. I vår fabrikk i Sivas, hvor vi skal flytte en del av vårt Tezmaksan-produksjonsanlegg i Istanbul, vil produksjon av CNC-modeller som ikke er laget i Tyrkia, FoU-studier og andre prosesser også inngå i planleggingen vår. I tillegg vil vi gjennomføre produksjonsprosessen med null menneskelig inngripen med dark factory funksjonen.Vi har som mål å ansette 53 personer i starten når fabrikken vår åpner. Vårt langsiktige mål er å øke dette tallet til 70. Vi har som mål å gi 150 millioner euro i eksportinntekter til Sivas i første omgang.»

Det skal bygges med en miljøvennlig bærekraftig arkitektur

Aydoğdu sa at Tezmaksan handler med en forståelse som bevarer den økologiske balansen i alle forretningsprosesser og at de vil fortsette dette i den nye fabrikkinvesteringen, "Vi lever i en verden hvor ressursene er begrenset og befolkningen øker dag for dag. Derfor må vi utføre produksjon og forbruk deretter. Som Tezmaksan vil vi skape en helt naturvennlig fabrikk takket være vår bevissthet om dette og vårt perspektiv på biologisk mangfold. Industrielle produksjonsanlegg har stor innvirkning på bærekraften og det biologiske mangfoldet i verden. Vi vil ta skritt for å minimere denne påvirkningen, ta skritt for å redusere miljørisiko for å beskytte økosystemer og arter, og bygge fabrikken vår på en måte som maksimerer bruken av fornybare energikilder. I tillegg kommer solenergipaneler og et bærekraftig anlegg i i tråd med karbonutslippsmålene vi har fastsatt innenfor rammen av det globale veikartet for bærekraft. Vi skal bygge med arkitektur, sa han.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar