ATV Live Watch Link, de som vil se et nytt program av Müge Anlı

muge anli
muge anli

Müge Anlı og Tatlı Sert sendes på ATV-skjermer klokken 10.00:9 hver ukedag. Det rekordstore TV-showet, arrangert av undersøkende journalist Müge Anlı, fortsetter å sette Tyrkias agenda. Se Tatlı Sert med Müge Anlı, som løste mange hendelser i programmet! De nære tilhengerne av programmet, Müge Anlı, gikk til direktevisningsskjermen. Se siste episode direkte mandag 2022. mai XNUMX med Müge Anlı Tatlı Sert på ATV! Se Müge Anlı live! Se den nye episoden av ATV Müge Anlı direktesending...

Müge Anlı og teamet hennes, som har gjort seg bemerket med mange samfunnsansvarsprosjekter samt uløste hendelser og forsvinninger, låser publikum til skjermen hver ukedag, avslører de savnede filene de jobber med, ofrene for drap og hele livet til de savnede, for å finne dem, for å finne dem, for å finne hendelsene. fortsetter å lyse...

I den siste delen ble tapet av Setera Abduleyav diskutert. Jakten etter Dilek Varol, som laget et ekteskaps-totem, og Edanur Karaca, 18, fortsetter.

Hvem er Muge Anli?

Desember 19 1973IstanbulsMüge Anlı, som ble født i Tyrkia, ble uteksaminert fra Marmara University Fakultet for kommunikasjon. Året han startet Marmara University Faculty of Communication; Han startet sin praksis i Kanal 9. Mens han var i praksis ble han rekruttert i løpet av kort tid; ble assisterende direktør. Han startet journalistikk etter forslag fra Kenan Erçetingöz.

Hun presenterte magasinprogrammet Dobra Dobra med Şenay Düdek. Müge Anlı begynte å presentere et program på Kanal D med Pakize Suda etter Şenay Düdeks separasjon.

Han debuterte virkelig med «Tatsy Sert with Müge Anlı», som han begynte å presentere i 2008 og som ikke har falt av agendaen i disse dager. I 2010 presenterte hun programmet "You Have a Letter" med Müge Anlı, samt Tatlı Sert.

Anlı har en 1993 år gammel datter fra ekteskapet med journalisten Burhan Akdağ, som hun giftet seg med i 2008 og ble skilt i 19.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar