Bygg Irak Erbil Fair viktig eksportkanal for Tyrkia

Bygg Irak Erbil Fair viktig eksportkanal for Tyrkia
Bygg Irak Erbil Fair viktig eksportkanal for Tyrkia

Eksporten av byggematerialer og teknologier fra Tyrkia til Irak øker dag for dag. I denne sammenheng vil Iraks største byggeindustrimesse "Construct Iraq Erbil", organisert av So Fair, holdes på Erbil International Fair Center 24.-26. mai 2022, inkludert byggematerialer og -teknologier, entreprenørtjenester, elektrisitet og varme, ventilasjon, air condition (HVAC). ) og pumpesystemer produktgrupper, åpner dørene for sine besøkende for fjerde gang med deltagelse av internasjonale selskaper.

Støttet av Kurdistans regionale regjering, departementet for industri og gruver i republikken Irak, Erbil handels- og industrikammer og republikken Tyrkias handelsdepartement, deltok mer enn 200 internasjonale selskaper samtidig på messen, med deltagelse av Iran, Egypt, India, De forente arabiske emirater og Kina, bortsett fra Tyrkia og Irak Energi Irak og Hvac Irak vil ta plass på messen med sin spesialavdeling.

KONSTRUKSJON AV NYTT KRAFTVERK I IRAK

Irak produserer for tiden omtrent 8 tusen MW elektrisitet, og elektrisitetsbehovet er på nivået 14-15 tusen MW. Elektrisiteten som landet vil trenge i 2030 vil være 32 tusen MW. I tillegg, mens strøm kan leveres til boliger i gjennomsnitt 7-6 timer i døgnet fra det offentlige strømnettet, øker strømbruken til i gjennomsnitt 15-16 timer med private anlegg. Iran, Kina og Tyrkia, som påtok seg byggingen av et kraftverk innenfor rammen av restruktureringen av Irak, planlegger å bygge et nytt kraftverk med en kapasitet på 9.200 MW i landet.

DEN ENESTE UFI-GODKJENTE INTERNASJONALE BYGGEMESSEN I IRAK

Representerer mer enn 80 50.000 fagfolk i mer enn XNUMX land, verdens messearrangører og messesenteroperatører og utvalgte partnere i utstillingsindustrien, godkjent av UFI, den ledende Global Exhibition Industry Association, Construct Iraq i Erbil Tyrkia, Irak, Iran, Egypt, India, firmaer som eksporterer byggematerialer og teknologier, elektrisitet og energisystemer, varme- og kjølesystemer fra UAE og Kina vil bli holdt i Erbil, Bagdad, Kirkuk, Duhok, Mosul og Basra (Basra regnes også som sentrum for olje, energi og byggeindustrien i Irak vil fange opp nye forretningsmuligheter og samarbeid med kjøpere som kommer fra provinsene.

KONSTRUKSJON IRAK ERBIL 2022 FAIR IDENTIFIKASJON

Messedatoer: 24.–26. mai 2022

Messebesøkstid: 11.00-19.00

Fairground: Erbil International Exhibition Center, Irak

Produktgrupper for utstillerfirmaer: Byggematerialer og teknologier, entreprenørtjenester, elektrisk infrastruktur og overbygning, oppvarming, kjøling, ventilasjon og pumpesystemer

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar