Eksport til 90 land av Sigma Elektrik

Eksport til land fra Sigma Electricity
Eksport til 90 land av Sigma Elektrik

Sigma Elektrik, som har oppnådd mange suksesser i sin nesten 30-årige historie, har vokst med 2022 prosent fra og med første kvartal 10, til tross for pandemiene. Sigma Elektrik-eksportdirektør Genco Uysal, som uttalte at deres tilnærming til håndtering av kunderelasjoner så vel som deres kvalitetsprodukteksport til 90 land var effektiv i denne suksessen, sa: "Vi tar sikte på å levere Sigma Elektrik-produkter med Made in Turkey-stempelet til over 2022 land innen utgangen av 100."

Etter pandemien vokste Tyrkias eksport igjen ved å øke antallet varianter, og oppmerksomheten ble rettet mot selskaper som har suksess i sektorer der landet vårt ikke blir hørt mye, samt tradisjonelle eksportsektorer. Sigma Elektrik, som har en eksepsjonell plass blant disse selskapene, har bevist at de fortjener sin ledende posisjon ved å registrere en økning på 2022 % i første kvartal 2021 sammenlignet med samme periode i 10. Sigma Elektrik-eksportdirektør Genco Uysal sa: «I lavspenningssektoren, hvor svært få selskaper kan produsere i landet vårt, skiller vi oss ut med vår produktkvalitet og konkurransedyktige priser, samt de verdenskjente europeiske og Fjernøsten-merkene. Av denne grunn tar vi klare skritt fremover i tråd med målet vårt om å øke antallet land vi eksporterer fra 90 til 2022 innen utgangen av 100.»

"Vi har blitt en ettertraktet merkevare i nasjonale og internasjonale markeder"

Ved å produsere nesten hele lavspenningsspekteret ble Sigma Elektrik et ettertraktet merke i nasjonale og internasjonale markeder med sine produkter med internasjonale sertifikater og testrapporter godkjent av uavhengige testinstitusjoner, og klarte også å delta i internasjonale anbud. Genco Uysal forklarte strategien som ligger til grunn for disse suksessene som følger: "Vår eksportstrategi er primært fokusert på å ta raske handlinger, en løsningsorientert tilnærming, øke salget ved å besøke eksisterende kunder i deres egne markeder, og finne nye kunder gjennom varmt salg." Sigma Elektrik gjorde også en forskjell i håndtering av kunderelasjoner. Uysal sa: "Når det kommer til utenlandshandel, er tilliten du gir kunden, oppriktigheten du etablerer og får dem til å føle at du er tilgjengelig til enhver tid av stor betydning. Og det er det vi gjør veldig bra, sa han.

Mexico og Brasil er målmarkeder

Uttrykte at de har identifisert Australia, Mexico og Brasil som deres prioriterte målmarkeder i 2022, sa Genco Uysal: "Det er en seriøs etterspørsel etter produktene våre i det søramerikanske markedet. Ved å besøke disse markedene finner vi det best egnede salgsnettverket. Forstyrrelser i forsyningskjeden som skjedde i Kina i begynnelsen av pandemien førte til at australske selskaper gikk til andre leverandørland enn Kina. Slik sett har våre konkurransedyktige priser sammenlignet med europeiske merker vært en fordel for oss. Faktisk vil vi se resultatene veldig snart."

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar