Nok en første i Konya! Turnstile bussholdeplass

Nok en første turnstile busstasjon i Konya
Nok en første i Konya! Turnstile bussholdeplass

Konya Metropolitan Municipality, med turnkorssystemet installert ved Kültürpark bussholdeplasser, forhindret trafikktettheten langs gaten og sørget for fører- og fotgjengersikkerhet, samtidig som den reduserte den daglige ventetiden til bussene ved holdeplassen med 518 minutter.
Konya Metropolitan Municipality fortsetter sin innsats for å øke kvaliteten på offentlig transport.

Konya Metropolitan Municipality, som er et eksempel med sin menneskeorienterte planleggingstilnærming innen offentlig transport, har nylig installert et svingkorssystem ved bussholdeplasser i Kültürpark innenfor rammen av bærekraftig transport.

Turnkorssystemet, som tar sikte på å hindre trafikktettheten ved Kültürpark bussholdeplasser og å gi et tryggere miljø for andre sjåfører og fotgjengere i trafikken, letter passasjerenes alternative linjepreferanser ved å kombinere busslinjer med lignende ruter i samme svingkors. Takket være systemet kan innbyggerne, som har en mer komfortabel reise ved å forkorte påstigningstiden, komme seg av og på tryggere i stedet for å passere gjennom den tette parkeringsplassen som bussene har laget.

Med turnkorssystemet installert ved Kültürpark-stoppene, som er det største overføringssenteret i Konya med 68 linjer, 1.656 flyreiser og 22 tusen passasjerer daglig, reduserte ventetiden til bussene med 518 minutter per dag. Mens drivstofforbruket til busser synker; Innenfor systemets omfang ble karbonutslippene redusert med 55 tusen 663 gram, noe som bidro til å beskytte miljøet.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar