Googles oversettelsesapp inkluderte 24 flere språk

Googles oversettelsesapplikasjon inkluderte nytt språk i systemet
Googles oversettelsesapp inkluderte 24 flere språk

Googles oversettelsesapplikasjon Google Translate har lagt til 24 nye språk til systemet sitt. Det totale antallet språk i systemet økte til 133. I uttalelsen fra Google ble det rapportert at 10 nye språk, hvorav 24 er fra Afrika, er lagt til språkene som applikasjonen oversetter.

De afrikanske språkene som nylig er lagt til oversettelsesapplikasjonen er oppført som følger:

"Ashante" snakket av 11 millioner mennesker i Ghana, "Bambara" snakket av 14 millioner mennesker i Mali, "Jeje" snakket av 7 millioner mennesker i Ghana og Togo, "Krio" snakket av 4 millioner mennesker i Sierra Leone, Uganda og " Luganda" snakket av 20 millioner mennesker i Rwanda, "Oromo" snakket av 37 millioner mennesker i Etiopia og Kenya, "Lingala" snakket av 45 millioner mennesker i Republikken Kongo, Angola, Sør-Sudan og Den sentralafrikanske republikk, 14 "Sepedi" snakket av en million mennesker, "Tigrinya" snakket av 8 millioner mennesker i Eritrea og Etiopia og "Tsongo" snakket av 7 millioner mennesker i Esvatini, Mosambik, Sør-Afrika og Zimbabwe.

Andre 14 språk som er lagt til inkluderer Sorani-dialekten på kurdisk, samt språk fra India, Latin-Amerika og Filippinene.

Følgelig har antallet språk Google Translate betjener økt til 133.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar