Hvem er Rona Aybay? Hvor gammel var Rona Aybay? Døde Rona Aybay, når døde hun?

Rona Aybay
Rona Aybay

prof. Dr. Rona Aybay døde i går. Union of Turkish Bar Associations kunngjorde dødsfallet til Rona Aybay på Twitter. Etter nyhetene som sjokkerte fansen hans, ble livet til den berømte advokaten og forfatteren lurt. Så hvem er Rona Aybay? Hvor gammel var Rona Aybay? Døde Rona Aybay, når døde hun? Her er detaljene i denne nyheten...

Den avdøde prof. Dr. Forskningen om Rona Aybay øker kazanvar. Rona Aybay, som er blant de kjente navnene i landet, var advokat, akademiker og forfatter på samme tid.

Rona Aybay 1935 år İstanbul Han ble født. Rona Aybay, som fikk sin utdannelse ved det juridiske fakultet ved Istanbul Universitet, fullførte også doktorgraden. I 1964 fullførte han sin mastergrad i komparativ rett ved Columbia University i New York, USA.

Han fikk sin førsteamanuensis i 1973. kazanEn Rona Aybay, fikk da også tittelen professor.
Rona Aybay fungerte med suksess som leder av Institutt for offentlig administrasjon ved Middle East Technical University (METU), dekan ved fakultetet for administrative vitenskaper ved METU og visedekan ved fakultetet for statsvitenskap ved Ankara University. Etter september 12 kuppet, kom hun tilbake til universitetet med vedtak fra statsrådet, 7 år etter at hun ble avskjediget fra universitetet. Rona Aybay har 11 bøker.

Rona Aybay døde 5. april 2022. Han skal begraves lørdag 7. mai etter begravelsen, som vil bli holdt i Iznik Green Mosque.

Union of Turkish Advokatforeninger, i meldingen den delte, 'Vårt smertefulle tap. En av de tidligere presidentene for menneskerettighetssenteret til Union of Turkish Bar Associations (2006-2011), verdifull vitenskapsmann Atty. prof. Dr. Vi er triste over tapet av Rona Aybay," sa han.

Rona Aybay-bøker

  • Sammenlignende grunnlov fra 1961 (1963),
  • Robert Owen (1970, 2005 og 2012) og Citizenship Law (1982, opptrykk 2006),
  • International Conflict of Laws (Conflict of Laws) (2005) og Foreigners Law (2005, ny utgave 2007) med Esra Dardagan,
  • Internasjonalt rettsvesen (2013), konsulat når det gjelder historie og lov (2009),
  • Menneskerettighetslov (2015), Verdenserklæring om menneskerettigheter (2016),
  • Offentlig folkerett (med Elif Oral, 2016),
  • General Public Law (2017), An Introduction to Law (sjette utgave 2018)

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar