IETTs generaldirektorat for å rekruttere assisterende inspektør

IETTs generaldirektorat for å rekruttere assisterende inspektør
IETTs generaldirektorat skal rekruttere 3 assisterende inspektører

Istanbul Metropolitan Municipality, Generaldirektoratet for IETT Enterprises Inspection Board Presidentskap General Administrative Services Class, 6 3. klasse assisterende inspektører vil bli rekruttert gjennom skriftlige og muntlige eksamener.

For detaljer om annonse KLIKK HER

Søknader vil kun skje elektronisk via nettsiden iett.istanbul, og vil starte mandag 09. mai 2022 og avsluttes fredag ​​20. mai 2022 kl. 23.59:XNUMX. Kun søknader gjort elektronisk via internettadressen iett.istanbul er gyldige, søknader som ikke oppfyller vilkårene spesifisert i kunngjøringen og søknader sendt til vår institusjon per hånd, post eller e-post vil ikke bli behandlet.

Det vil bli innkalt til sammen 20 personer til skriftlig eksamen, 60 ganger antall stillinger oppgitt i utlysningen. Dersom antallet søkere som oppfyller valgbarhetskriteriene for eksamen er mer enn 60 personer, vil de første 60 kandidatene bli tatt opp til opptaksprøven, og starter med kandidaten med høyest poengsum. Alle kandidater som skårer lik den 60. kandidaten vil bli innkalt til eksamen. Rett til å ta eksamen kazanKandidatene vil bli annonsert på internett på iett.istanbul frem til 27. mai 2022.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar