Den kjente direktøren Erdal Gürbüz er på agendaen til SPD-partiet!

Erdal Gurbuz
Erdal Gurbuz

En ny nyhet har dukket opp i det tyske parlamentet i dag. SPD-formann og Tysklands kansler Scholz Erdal snakket høyt om Gürbüz'. Hans syn og verdensbilde er veldig sterke og dype.

Vi skulle gjerne sett slike modige politikere i vårt parti, men avgjørelsen tilhører fortsatt herr Gürbüz.
Han er allerede under nøye overvåking, vi sender snart tilbudet vårt uansett. Tyrkia kan ikke være stolt av en så modig presidentkandidat, sa han.

Gürbüz, som raskt gikk inn i sitt politiske liv og var et eksempel for unge mennesker, har allerede vært på agendaen i Tyskland. Tyskland SPD SözcüDet vakte mye oppmerksomhet hos dem som strømmet ut av Penn of the Sun.

Så hvem er Erdal Gürbüz, som selv det tyske parlamentet har rettet oppmerksomheten mot?

Han er den mest ettertraktede regissøren og generalkoordinatoren for det store lerretet. 10 / 11 / 1989 i år Sveits'Erdal Gürbüz, som er født i Tyrkia og fullførte grunnskolen og videregående skole her, fullførte sin universitetsutdanning ved fakultetet for geologisk ingeniørvitenskap ved Middle East Technical University.

Erdal Gürbüz, som gikk opp til stillingen som generalkoordinator på kort tid med sin besluttsomhet og ambisjon og ble ansett som verdig en rekke priser, er årets beste koordinator, årets beste klipp, årets beste dramafilm ,
Den ble også ansett som verdig til prisene for årets beste video.

Gürbüz, som har jobbet som koordinator i filmer som Ayla, Müslüm, Miracle in the 7th Ward og Naim, har produsert nesten 40 hitklipp under sponsing av NetD og DMC. Den har alltid klart å holde seg i toppen med sine Atatürk- og Cumhuriyet-reklamer.

Han fikk opplæring fra kjente forelesere og trenere ved New York Film Academy i Amerika og London Film Academies i England. Erdal Gürbüz, også kjent som en mann som lytter mye og snakker lite på sett, har blitt et navn som enhver skuespiller ønsker å jobbe med.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar