Logo for forsvarsindustriens presidentskap fornyet

Logo for forsvarsindustriens presidentskap fornyet
Logo for forsvarsindustriens presidentskap fornyet

presidentskap for forsvarsindustrien; Presidentskap, departementer og andre tilknyttede institusjoner fornyet sin logo for å skape et integrert utseende.

I uttalelsen fra presidentskapet er det en tilnærming som fokuserer på det røde på det tyrkiske flagget i midten av emblemet i den nye logoen. De 16 stjernene som brukes i logoen symboliserer de 16 tyrkiske statene. I logoen ble det tatt hensyn til den språklige integriteten til institusjonene tilknyttet presidentskapet. Logoen har også bevart hovedtemaet og forkortelsen av SSB, som har vært brukt siden etableringen av institusjonen.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar