Metro Istanbul vil være vertskap for World Public Transport Industry!

Metro Istanbul vil være vertskap for World Public Transport Sector
Metro Istanbul vil være vertskap for World Public Transport Industry!

Metro Istanbul, tilknyttet Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), vil være vertskap for UITP Tyrkia-konferansen, organisert av International Union of Public Transporters (UITP) med temaet "Finansiell, forretningsmessig og operasjonell kontinuitet etter epidemien i den eurasiske regionen" .

Özgür Soy, daglig leder for Metro Istanbul, Tyrkias største bybanesystemoperatør, og UITP Marketing, Membership and Services Senior Director Kaan Yıldızgöz, signerte en samarbeidsavtale for UITP Tyrkia-konferansen, som arrangeres for 10. gang i år. Metro Istanbul er vertskap for konferansen 15. juni med temaet "Finansiell, forretningsmessig og operasjonell kontinuitet etter pandemien i Eurasia-regionen".

Konferansen, hvor eksperter fra ulike land vil dele sine erfaringer, vil gi en unik mulighet til å diskutere nåtiden og fremtiden for offentlig transport og møte internasjonale industriledere.

"Målet vårt er å være blant topp 3 i Europa!"

Özgür Soy, daglig leder for Metro Istanbul, som representerer den offentlige transportsektoren i Tyrkia ved UITP Policy Board, uttalte at de driver et av de største jernbanenettverkene i Europa med sine raskt økende metroinvesteringer de siste årene, og de samarbeider med UITP på mange felt.
General Manager Soy sa at hovedplanen for bærekraftig transport og klimahandlingsplanen, spesielt annonsert av IMM, er i tråd med visjonen til UITP, "Istanbul er en av byene med de største offentlige transportsystemene i verden. Problemene og agendaene til alle metropoler er åpenbare. veldig lik. Vi har selv erfart hvor viktig informasjonsdeling mellom jernbanesystemoperatører er under pandemiperioden. UITP er den viktigste plattformen i verden for å tilby kommunikasjon mellom operatører. Av denne grunn vil vi fortsette å øke samarbeidet med UITP.»

Daglig leder Özgür Soy sa at de fortsatte investeringene sine uten å bremse til tross for den økonomiske flaskehalsen i vårt land og i verden de siste to årene, "Vi tok i bruk M2020 Mecidiyeköy-Mahmutbey metrolinje i oktober 7 og i januar 2021, T5 Cibali-Alibeyköy bussterminal trikkelinje. Så, i mai 2021, satte vi Masko- og Bahariye-stasjonene på M9 Ataköy-Olympic Metro Line til tjeneste for innbyggerne i Istanbul. I denne prosessen fullførte vi investeringene våre for F4 Rumeli Hisarüstü. Vi vil ta i bruk Aşiyan Fløibanen og M8 Bostancı-Dudullu Metro Line i nær fremtid.Som et stort og spennende team jobber vi dag og natt for å bli en av de 3 beste jernbaneoperatørene i Europa på veldig kort tid, spesielt vår storbyordfører. Ekrem İmamoğlu og vår visegeneralsekretær Pelin Alpkökin.»

Metro Istanbuls UITP

Kaan Yıldızgöz, seniordirektør for markedsføring, medlemskap og tjenester i UITP, som uttalte at han er en av de sterkeste interessentene og en av de viktige aktørene i den internasjonale sektoren, understreket de siste problemene i sektoren og løsningene for dem. Det vil bli diskutert på konferansen som skal holdes i Istanbul.

UITPs generalsekretær Mohamed Mezghani vil holde åpningstalen på konferansen, som vil fokusere på post-pandemisk offentlig transport, finansieringsressurser innen offentlig transport, innovasjon for bærekraftig transport, juridisk, institusjonell og administrativ struktur. I tillegg til representanter fra Tyrkia, vil sentrale myndighetspersoner, lokale myndigheter, offentlig transportoperatører, industriorganisasjoner, forskningssentre fra forskjellige land, akademikere og konsulenter delta på konferansen.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar