Når er Formel 1: Miami Grand Prix Race?

Miami Grand Prix

Det femte løpet i Formel 1 verdensmesterskapet vil bli arrangert på den 6 8 kilometer lange Miami International Autodrome Track i Miami, USA, over 5 runder 412.-57. mai! Når er Miami Grand Prix Race? Hvor er Miami Grand Prix Race? Hvem vinner Miami Grand Prix-løpet? Våre svar på spørsmålene dine er i denne nyheten!

På Imola Grand Prix, arrangert av Italia, det femte løpet i 1-sesongen av Formel 2022, den største organisasjonen innen motorsport, mistet mesterskapslederen Ferrari-fører Charles Leclerc andreplassen til Red Bulls Sergio Perez i starten gitt i regnet. . En annen Ferrari-fører, Carlos Sainz, som startet løpet fra fjerdeplass, var ute av løpet på første runde som et resultat av hans kontakt med McLarens Daniel Ricciardo.

Ved å bytte til myke dekk på runde 50, hadde Leclerc de beste rundetidene, men slet med å sette tempoet bak andreplass Sergio Perez og snurret, og skadet forvingen hans. Monaco-føreren, som måtte gjøre et "pit-stop", gikk tilbake til niendeplass da han kom tilbake til banen. Leclerc kunne fullføre løpet på sjetteplass.

Den nederlandske piloten Max Verstappen, som startet løpet fra første plass, avsluttet kampen på første plass med tiden 1:32:07.986, og nådde andreplassen denne sesongen og karrierens 21. plass. Lagkamerat Sergio Perez ble nummer to, 16.527 sekunder bak lederen, og McLarens Lando Norris ble tredje, 34.834 sekunder bak lederen.