Når starter fiske av blåfinnet tunfisk?

Når starter fiske av blåfinnet tunfisk?
Når starter fiske av blåfinnet tunfisk?

I uttalelsen fra Landbruks- og skogbruksdepartementet, Generaldirektoratet for Fiskeri og Fiskeri, ble det kjent at årets fiske av blåfinnet tunfisk vil finne sted mellom 15. mai og 1. juli.

Som et resultat av den enestående innsatsen og suksessen vist på internasjonale plattformer i kvotetildelingsprosessene som departementet, ble Tyrkias kvote for blåfinnet tunfisk, som var 2017 tonn i 943, økt til 2022 tusen 2 tonn for 305.

TILDELING AV KVOTEN ER BESTEMT AV LOTT TREKKET AV NOTAR

Fiske etter blåfinnet tunfisk utføres i henhold til reglene fastsatt av Den internasjonale kommisjonen for bevaring av atlantisk tunfisk (ICCAT), som 52 medlemsland, inkludert vårt land, er part i, og i samsvar med fiskekvotene som er tildelt fisket. fartøyer av vårt departement, i henhold til resultatet av trekningen trukket i nærvær av en notarius publicus. Dersom fiskekvotene til de fiskefartøyene som er tildelt kvote av vårt departement fylles opp før 1. juli, vil fisket bli avsluttet for de fiskefartøyene som har fulle kvoter.

VIL BLI JAKT AV 26 FISKESKIP

Innenfor kvoten for 2022 skal tunfisk fanges av 26 fiskefartøy som har oppnådd en fiskekvote ved å oppfylle vilkår fastsatt av vårt departement. 54 fiskefartøy skal også utføre transport- og støtteaktiviteter som skal brukes i operasjoner som å overføre den fangede tunfisken til merder for akvakultur og frakte den til oppdrettsanlegg.

100 MILLIONER DOLLAR ÅRLIG EKSPORTINNTEKTER

Nesten all tunfisk som fanges og deretter oppdrettes, eksporteres til USA og land i Fjernøsten, først og fremst til Japan, og de gir en årlig eksportinntekt på over 100 millioner dollar til landet vårt.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar